Хари пътува без Меган и посети тату салон

30.09.2024 10:08 | Видян 119 пъти

Хари пътува без Меган и посети тату салон

Принц Хари е заснет да посещава салон за татуировки в Ню Йорк по време на пътуване, което породи предположения, че се е татуирал след 40-ия си рожден ден.

Херцогът на Съсекс беше в града за поредица от самостоятелни изяви на събития, свързани със Седмицата на високо равнище на Общото събрание на ООН. По време на посещението си от дома си в Калифорния той беше забелязан да отива в East Side Ink, магазин за татуировки в Lower East Side, който е любим на звездите, заедно с няколко от придружаващите го лица и един полицай.

Според съобщенията Хари  прекарал около час в магазина за татуировки. Магазинът е любим на много звезди от А-листата, сред които Крис Хемсуърт, Робърт Дауни младши, Скарлет Йохансон, Крис Евънс и Джереми Ренър.

Собственикът на магазина Джош Лорд разказва пред New York Post: „Не мога да потвърдя или отрека нищо. „Отнасяме се с всички наши клиенти, сякаш са кралски особи, защото за нас те са такива. Винаги зачитаме личното им пространство. От всичко, което съм виждал, той изглежда като феноменален човек. Лично аз никога не съм казвал лоша дума за него. Успех на него и на всичките му начинания“.

Твърди се, че посещението на херцога е било в рамките на предстоящ проект и той е бил в салона само за да заснеме сегмент за каскада.

Пътуването на Хари завърши с поява в „Tonight Show with Jimmy Fallon“, където той беше заснет да крещи и псува, докато се движи в призрачен лабиринт заедно с телевизионния водещ. Преживяването включваше актьори, които изскачаха, когато най-малко очакваха, което го превърна в страховито преживяване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Азис със сребърни вампирски зъби

Азис си сложи сребърни вампирски зъби. Той подхвана...

Криско показа децата си в гръб

Шоуменът Кристо качи снимка на двете си деца в пост...

Няма коментари към тази новина !