Селена към Бийбър: Няма романс, ако няма маниери

16.01.2014 14:20 | Видян 2165 пъти

Селена към Бийбър: Няма романс, ако няма маниери

В началото на годината тръгнаха слухове, че Селена Гомес и Джъстин Бийбър отново са заедно. Изглежда, че в тях има голяма доза истина, само че брюнетката е поставила "изпитателен срок" на половинката си и ултиматум – да овладее гнева си, иначе няма да бъдат двойка, научи blife.bg. Дамата е сериозно загрижена за Бийбър, който миналата седмица хвърляше яйца по дома на съседа си и го е предупредила, че трябва да отиде на специален клас, в който да се справи с бунтарския си нрав.

„Селена му каза: "Няма романс, ако няма маниери и настоя той да се запише в курс за овладяване на гнева си. Тя е старомодно момиче от Тексас и вярва в добрите обноски и поведение. Селена му заяви, че ако не се справи с агресивното си поведение, няма да имат връзка“, разкрива източник.

През последните месеци Бийбър все по-често си има вземане-даване с полицейските власти. Миналата седмица той бе арестуван за вандализъм, след като хвърли 20 яйца по дома на съседа си. Щетите бяха оценени на 20 000 долара, а освен това у приятелчето му – рапъра Лил За бе намерен и кокаин.

 

Източник: Yahoo Omg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !