Бийбър май ще ходи в затвора

12.01.2014 09:00 | Видян 1889 пъти

Бийбър май ще ходи в затвора

Любимецът на много младежи по цял свят Джъстин Бийбър за пореден път успя да изненада с постъпките си. Не е ясно каква е причината за най-новия хулигански изблик на поп идола, но този път той е прекрачил границата, съобщава inews.bg.

Певецът навлязъл в чужда собственост и започнал да замеря външната врата на дома на съседите си с яйца, научи американският сайт TMZ. Собственикът бил в къщата си в предградието Калабасас, когато чул някакви странни звуци, идващи от входната врата, и излязъл на балкона. Там с изненада забелязал изпълнителят да го обстрелва с яйца.

Стопанинът на имота успял да заснеме видео, на което ясно се чува как двамата си крещят е продължение на 30 секунди. Служители на реда са сигурни, че този път могат да обвинят Бийбър в хулиганство, защото освен веществени доказателства имат и видео от въпросната нощ.

В Калифорния ако нанесената вреда е повече от 400 долара, тя вече се смята за углавно престъпление. Оценените щети на имота възлизат на по-голяма сума, което доста притесни скандалната звезда.

Що се отнася до служителите на закона, те искат да държат Бийбър отговорен за извършения вандализъм, защото смятат, че той вече много пъти се е подигравал със закона със своите постъпки. Но досега никога не е имало достатъчно доказателства, за да бъде обвинен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !