Лили след побоя: Пълно е със смахнати елементи

16.01.2014 10:30 | Видян 1870 пъти

Лили след побоя: Пълно е със смахнати елементи

Преди два дни, около 22 часа, пред заведение срещу пловдивския хотел "Новотел" жена на средна възраст напада с викове и обиди моделка Лиляна от VIP Brother. Според очевидци, госпожата била видимо войнствена и се втурнала да дърпа кичури от косата на едрогърдата клюкарка, крещейки неистово, пише blife.bg.

Въпреки преживения стрес, Лили се е измъкнала невредима. А днес дори вече се беше върнала към обичайния си ритъм на живот.

Ексклузивно за читателите на BLife Лили сподели, че наистина е била въвлечена в нелеп инцидент. Когато след напускане на ресторанта, брюнетката се качва в автомобила си, към нея се задава обект от женски пол с нечисти намерения. Вероятният мотив е ревност.

Лили обаче запазва хладнокръвие и нито за момент не й хрумва, че нещата могат да излязат извън контрол. На въпроса ни дали обмисля да се запише на курс по самозащита или пък да използва услугите на бодигард, тя отговори, че това няма да се наложи, защото не живее в страх. Това е и първият опит за посегателство срещу моделката.  

Ексбрадърката не намери обяснение за импулсите, които провокират хората да действат така необмислено. Още повече, когато подобна агресивна реакция е насочена към популярна личност, каквато всъщност е Лиляна. Самата тя ни даде да разберем, че "по улиците е пълно със смахнати елементи".

Накрая допълни, че въпросната жена е нападала и нейни приятелки, но не пожела да навлиза в подробности.

Тази сутрин Лиляна е подала жалба в полицията. Заведено е досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !