Звездите на Ара отпразнуваха шумно Ивановден

08.01.2014 16:30 | Видян 2192 пъти

Звездите на Ара отпразнуваха шумно Ивановден

Цели три изпълнителки от каталога на “Ара мюзик” честваха името си на Ивановден. Напук на всеобщото мнение, че певиците не се понасят една друга, Ивена, Ваня и Ива Давидова спретнаха общо парти в клуб “Ревю” в центъра на столицата снощи. Макар да са от различни градове и да се различават по стила, който изпълняват, именичките събраха почти всичките си колеги от музикалната им компания и направиха мега парти, което продължи до ранни зори.

И “виновничките” за събирането, и техните гости отправиха поздрави с по няколко свои песни, така че се оформи голям концерт. Освен самостоятелно, те се изявиха и в дуети – Ивена с близката си приятелка Джина Стоева, Ваня с половинката си DJ Дамян, Джоанна с Кристан. Ваня представи за първи път пред публика най-новата си песен “Ти ли си”, Ива Давидова изненада с фолклор в нейния модерен стил, който стоеше на място в дискотеката и определено повиши градуса на настроението.

Ангел вдигна всички на крака с хита си “Живее ми се”, Джоанна продължи с култовия “Господин Меринджей”, а Дебора омагьоса присъстващите както с кръщни танци, докато пееше “По същество” така и с неустоимия сексапил, който излъчваше, облечена в малката си златна рокля с гол гръб. Изключително елегантни и стилни бяха и Ваня, Ивена и Джина Стоева, които заложиха на тоалети в черно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !