Кирстен Дънст стана новото лице на Л`Ореал

03.01.2014 12:40 | Видян 1062 пъти

Кирстен Дънст стана новото лице на Л`Ореал

Кирстен Дънст е новото лице на Л`Ореал Профешънъл. Актрисата ще участва в три рекламни кампании през 2014 г. и в няколко реклами за линиите Tecni-Art, Beach Waves и Absolut Repair Limpidium.

"Тя има силен характер и сама прави избора си. Нейният изключителен професионализъм и отдаденост към усъвършенстването превръщат Кирстен в една от най-талантливите актриси, които съм срещала някога", коментира изпълнителният директор на Л`Ореал Профешънъл Ан-Лор Льокрерф.

"Тя има идеалните черти, за да въплъти новите ценности на Л`Ореал Профешънъл", допълни Льокрерф. Русата красавица се завръща в света на модата, в който прави своя дебют още на 3-годишна възраст, а по-късно подписва договор с Форд моделс и Елит, като така си създава и име в Холивуд.

"Чувствам се много близо до Л`Ореал Профешънъл. Марката е силно свързана с модата и аз се възхищавам на нейната отдаденост към иновациите, постоянното създаване на нови професионални услуги и продукти за достигане на най-модерните стилове", разказва 31-годишната актриса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !