Двойките на 2013-а

29.12.2013 09:07 | Видян 3258 пъти

Двойките на 2013-а

През отминаващата година няколко известни българи намериха любовта. При някои това стана на работното място, други бяха уцелени от Купидон в компания, а при трети искрите пламнаха в тв ефир. "Монитор" подбра най-популярните двойки на годината.Иво Аръков и Мика сватосани от обща приятелка, пише Блиц.

Един от най-желаните ергени сред актьорите – Иво Аръков, намери своята принцеса. Тя е дъщерята на Христо Стоичков – Мика. Новината за връзката оповести самият Аръков в началото на октомври в предаването на Росен Петров „Нека говорят” по bTV. Така 25-годишният актьор от сериала „Фамилията” официално потвърди слуховете, които близо два месеца преди това циркулираха във Facebook. Обща приятелка станала причината стрелите на Купидон да пронижат Иво и Мика. Това лято актьорът отскочил за една седмица до морето. Там се запознал с момиче, което впоследствие се оказало приятелка на Мика. Докато говорела с Аръков, тя пращала есемеси на щерката на Христо Стоичков. Младият мъж проявил интерес с кого води толкова активна кореспонденция и на шега пратил поздрави на Мика. Първата им среща станала след около седмица. В момента Аръков е освободил своето място в постановката „Лодка в гората” на Мариус Куркински, която се играе в Малък градски театър „Зад канала”. След Нова година той планира да заживее с Мика в Испания.

Яна Акимова и Петко Димитров с танцова стъпка към олтара

При влизането си в тазгодишното издание на шоуто Dancing Stars през март бизнесменът Петко Димитров искаше само да натрупа умения за различните видове танци и нови фенки. Но след три месеца ежедневни тренировки с красивата му партньорка Яна Акимова между тях припламна искрата на любовта. В началото и двамата не искаха да коментират каквото и да било за отношенията си, само пускаха красноречиви общи снимки във Facebook. В края на септември Петко и Яна престанаха да си играят на криеница и обявиха, че ще вдигат сватба. Церемонията се състоя на 20 октомври в ресторант „Лебеда”. Младоженците събраха най-близките си роднини и приятели. В момента семейство Димитрови се е посветило на работата, а меденият месец е оставен за началото на другата година.

Ангел и Дорина - дълго пазената тайна

Победителят от шоуто Dancing Stars Ангел Ковачев намери любовта в лицето на партньорката си Дорина Стоянова. Слухове, че са гаджета, се появиха още по средата на шоуто, но двамата упорито мълчаха по темата. Дори избягваха да показват каквито и да било чувства един към друг. Едва след като грабнаха купата на победителите в риалити формата през юни тази година те признаха, че са заедно и се обичат. Те пазели отношенията си в тайна, за да не повлияят на вота. След като прожекторите загаснаха, Ангел не пропуска и ден, без да напише във Facebook колко обича приятелката си. В момента Дорина се мести да живее в София, но влюбените още не бързат да живеят заедно. Момичето ще бъде преподавател по танци в школата по изкуство на родителите на Ангел в столицата.

Део най-сетне намери жената мечта

След като претърпя две раздели през последната година, тв водещият Део най-сетне намери своята жена мечта. Той не спира да казва пред познати и непознати, че в момента е силно влюбен в приятелката си Мариана Станчева. Красивата мулатка завъртяла главата на Део, когато се засекли на участие във Варна. След две седмици Мариана пристигнала в столицата, за да участва в клипа на Део и Лео „Дай газ”. Само седмица след общите снимки хубавицата се нанесла в дома на Део. Той не може да я нахвали, защото новата му любима се оказала не само страхотен кулинар, но и чистофайница. Тв водещият се разкри, че дори предложил брак на Мариана. Двамата планират сватбата им да бъде някъде из Европа. През 2013 г. Део се раздели с дългогодишната си приятелка Лора Караджова. След нея заживя с танцьорката Елена Добрикова. Двамата се радваха на обща компания само четири месеца.

Рут Колева и Любомир Жечев - свалки пред цяла България

Певицата Рут Колева се запозна с настоящия си приятел Любомир Жечев, докато участваше в шоуто „Къртицата” по TV7. Заради изявите си в шоуто тя скъса с бившия си приятел Калоян и не пожела да роди детето му. В Базата на „Къртицата“ Рут не се притесни много-много от камерите и спокойно се сваляше с баскетболиста Любомир Жечев. Двамата дори опитаха и някои по-дръзки неща, нищо че навсякъде имаше камери. След излизането от риалитито двамата задълбочиха отношенията си. Любо ходеше по участията на Рут, прекарваха и почивките си съвместно. През август се заговори за раздяла между влюбените. Татуираната певица пусна снимки от ваканцията им в Созопол и под тях призова всички злобари да си затворят устите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !