Иво Аръков и Мика участваха в благотворително парти

19.12.2013 17:50 | Видян 3329 пъти

Иво Аръков и Мика участваха в благотворително парти

2600лв. баха събрани за Веси Столичният бар Chique организира благотворително парти за Веси и заедно с дневният оборот на заведението ще помогне за лечението на момичето. Общата сума, която се събра от мероприятието е 2600лв. Веселина Георгиева е на 20 г. и се нуждае от 5 спешни последователни операции, вследствие на открит ретинобластом на лявото око, когато е била само на няколко месеца.

Има 5-годишен брат, за който се грижи, след като майка им починала внезапно от инфаркт през м. Септември Доста известни модели и звезди от шоубизнеса също се включиха в дарителската кампания. Мика Стоичкова, Иво Аръков, братята Кубрат и Тервел Пулеви, Катрин Вачева и още доста известни личности се отзоваха в помощ на Веси.

Партньори на събитието бяха най-големият спа и фитнес център- World Class, IFG лизинг и модният фотограф Георги Божков, чиито творби бяха изложени благотворително. Мениджърът на заведението г-н Павел Цонев обяви, че това няма да е последната такава инициатива и с радост бар Chique ще помага и на други подобни благотворителни каузи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !