Диляна Попова без гадже на Коледа

26.12.2013 09:00 | Видян 1938 пъти | Гласували 5

Диляна Попова без гадже на Коледа

Диляна Попова най-после ще намери време за малко почивка и повече часове с близките и роднините си. Красавицата, която неотдавна преживя вълнуващи месеци като участник в риалитито "Африка: Звездите сигурно са полудели", ще прекара коледните и новогодишните празници със семейството си в родния град Гулянци,пише blife.bg.

В уютната домашна обстановка моделът и актриса се чувствала най-спокойна и защитена. Въпреки че както изглежда все още няма мъж, с когото да сподели мига, Диляна е обнадеждена и изпълнена с хъс за работа и приключения. Преди дни Диляна позира като Снежанка за мъжко списание. Сега единственото, което си пожелава манекенката за празниците, е здраве за нея и близките й. Тя се надява да запази всичко ценно, което е имала досега. Попова твърди, че не чака никакви подаръци от Дядо Коледа, пише Стандарт. 
 
"Изкарвам достатъчно пари, за да си позволя всичко, от което имам нужда. Но не всичко можеш да купиш с тези пари", признава манекенката, като вероятно намеква за това, че все още не е срещнала любовта на живота си.

Сн. Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !