Иде по-добра година

20.12.2013 14:10 | Видян 2465 пъти | Гласували 1

Иде по-добра година

Игнажден е денят, по който се познава новата година. гадае се не само по полазника - първия гост в буквален и преносен смисъл, какъвто за вас е  19', но и по ред други неща. каква ще бъде 2014 г? По-добра година, единодушни са политиците, икономистите и дори гадателите по света и у нас.
 
Първо рационалните доводи. Европейският съюз излиза от рецесията, което ще бъде добре и за нас. Първите знаци  вече са налице - износът ни започна да нараства бързо, дефицитът и  държавният заем са доста по-малки от очакванията. Очаква се това да  доведе до видим икономически ръст след 5 години мъка и до задвижване на икономиката. Все пак идната година е на Коня по наричания китайски, а всъщност и старобългарски календар. Дали ще галопираме с него или ще го караме спокойно - това зависи от нас самите.
 
Според гаданията на нумеролозите през 2014 г., която е седмица - числото на съдбата, трябва да очакваме неочакваното и нищо няма да бъде, каквото изглежда. С други думи: Всяко зло за добро. Нумеролозите обаче предупреждават - годината не е добра за старт на нови проекти. Науката за прогнози според числата предупреждава и кои ще бъдат  по-добрите, а кои - по-лошите месеци. Март и декември ще благоприятстват  лидерите. Май, когато трябва да имаме избори, ще бъде добър за онези,  които обичат да се къпят в светлините на прожекторите - ще падне голямо  шоу.
 
Специално датата 25 май, когато е насрочен вотът, комбинирана с месеца дава шанс на нещо ново и вълнуващо, защото е под знака на числото  1. Труден месец за всички ще бъде юни (ако вотът е 2 в 1 това вероятно  ще бъде време на съставяне на правителство по конституционната  въртележка), но ще предпостави успехи в икономиката през юли. Август е  за любов, а септември е 7 в 7. Ако има избори, насрочени за тогава,  резултатът им ще бъде изненадващ. Нали помните - нищо не е такова,  каквото изглежда и очаквайте неочакваното. То ще доведе много успешен октомври, когато някой ще получава добри награди, а друг попада в  лабиринт. След това идва и край на цикъла през ноември.  Декември е за  ново начало на прекрасната 2015 г. под знака на Осмицата. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !