Мистериозен автор води до екстаз ума, тялото и душата

19.12.2013 09:00 | Видян 853 пъти

Мистериозен автор води до екстаз ума, тялото и душата

Възможно ли е да останеш анонимен в дигиталната ерата, когато личният животът на богатите и известните е на всеобщо удостояние, когато всеки споделя информация за себе си в социалните мрежи? Авторът на „Адът на Гейбриъл” и „Екстазът на Гейбриъл”/издадени от издателство "Кръгозор"/, подписал се с псевдонима Силвейн Рейнард, успява да го направи. Въпреки че сключва договор с издателя си за седемцифрена сума, а романите му са продадени в милиони копия, той продължава да крие кой е всъщност. Никой не го е виждал, а агентите му позволяват интервюта с него единствено по имейл. Малкото, което е ясно за Рейнард, е, че е канадец и че се представя за мъж.

Самият Рейнард няма желание да става публична фигура: „Мога да вляза в някоя голяма книжарница, да видя изложени книгите си и после да се слея отново с хората.” Колкото по-популярни стават книгите му обаче, толкова по-трудно ще бъде да опази в тайна личността си.

В България авторът е познат с романа „Адът на Гейбриъл”, а на 6 декември ще излезе брилянтното му продължение – „Екстазът на Гейбриъл” - изящна любовна история, която ще доведе до екстаз ума, тялото и душата на читателя.

Професор Гейбриъл Емерсън се предава  пред любовта. По време на романтично пътешествие с бившата си студентка Джулия Мичел в Италия той й разкрива света на чувствеността и сексуалността и я издига до неподозираните висини на екстаза.

Но когато се завръщат у дома, щастието им е заплашено: неизяснени връзки от миналото на Гейбриъл, донос от страна на колежка на Джулия и академични интриги прекъсват техния рай. Администрацията на университета започва разследване на отношенията им и Гейбриъл е призован да отговаря за постъпката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !