Richard Clayderman за първи път във Велико Търново

16.12.2013 17:40 | Видян 1277 пъти

Richard Clayderman за първи път във Велико Търново

След невероятен успех преди месец във Финландия за първи път във Велико Търново ще гостува световният пианист Richard Clayderman – на 21 март, в ДКС „Васил Левски“, от 19:00ч. Посещението на един от най-великите пианисти и композитори на всички времена е част от кандидатурата на град Велико Търново за Европейска столица на културата 2019.

Richard Clayderman ще изсвири на своето магическо пиано най-известните си мелодии като „Балада за Аделина“ и песента от известния филм „Ромео и Жулиета“, както и мелодиите от новия си албум „Романтика“. Clayderman и бенд ще представят своето ново шоу „Романтика“. Романтични и едновременно страстни, нотите на Clayderman ще накарат всеки един да погледне на любовта като на висша сила. Един неповторим и чувствен концерт.

Един от най-успешните инструментални звукозаписни творци в света Richard Clayderman е покорил стотици сцени по цял свят, разчувствал е милиони хора. Само песента „Балада за Аделина“ е продадена в 22 милиона копия в 38 страни. Оттогава Clayderman записва над 1000 мелодии, с продадени 70 милиона албума в световен мащаб. Във върха на кариерата си прави 200 концерта за 250 дни.

Поканата към Richard Clayderman е лично от кмета на град Велико Търново г-н Даниел Панов. Жителите на града ще се насладят на неповторимо шоу и невиждан талант на 21 март, в навечерието на празника на Велико Търново.

От днес можете да закупите първите 300 билета на специални промоционални цени – с 10 лева по-ниски от редовните. Промоционалните цени са от 20 до 40 лева и ВИП – от 50 до 60 лева.  Билети за концерта се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в Eventim.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !