Щатски рапъри записват албум с дует Мания

16.12.2013 11:10 | Видян 1292 пъти

Щатски рапъри записват албум с дует Мания

Американските рапзвезди Ritchy Joyce и Jamie Hailey избраха българския дует Мания за вокалното изпълнение в новия им албум, който излиза в средата на 2014 г., съобщава ВИП Комюникейшън.

Албумът ще бъде записан на два континента - Европа и Америка, тъй като малката сестра - Юлия, живее в София със семейството си. Дани от 6 г. живее и работи в Щатите заедно със съпруга си - бившия пианист на групата “Латино партизани” Ивелин Атанасов. Двамата се завръщат на родна земя за рождения й ден – 18 декември и дуетът отново в пълен състав ще радва почитателите си.

"Участвах в America's got talent и се запознах с имитатор на Michael Jackson. Момчето се казва Shedly и станахме много добри приятели. Тази година през март той ме потърси, за да ме свърже с утвърден щатски китарист и композитор. Той търсеше вокалистка, която да изпее авторските му песни.

Получавала съм много такива предложения, но този път като чух песните, много ми харесаха и веднага се съгласих. Така се запознах и с рапърите. Те чуха мои песни и на дует Мания, и започнах да записвам. Албумът включва общо 14 песни. Харесаха и Юлия, искат да я включим в проекта. Ще се наложи тя да записва в България, а след това ще мастерираме в Ню Йорк", сподели Дани.  

Най-успешният дамски дует у нас – Мания, създаден от сестрите Даниела и Юлия през 1999 г. , направи бум още с първия си албум “Не е истина” (1999), с продадени повече от 50,000 копия.

Вторият албум на дуета - “Хладни очи”, също им носи огромен успех и изобилие от музикални награди. Със сингъла “Bitter-sweet” Мания участва в международния конкурс Евровизия, който им донася огромна популярност в цяла Европа. През 2011 г. дуетът е подгряваща група на АББА на частно парти в резиденция Бояна.

Даниела и Юлия имат концерти и участия в цял свят - Норвегия, Германия, Дания, Русия, Кипър, Израел, Египет, Чехия, Англия, Ирландия, Швейцария, Македония, Китай, Южна Корея и САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !