Кейти Пери: Не съм готова за деца

15.12.2013 09:01 | Видян 1462 пъти

Кейти Пери: Не съм готова за деца

Кейти Пери е не само талантлива, а и много секси. Певицата винаги успява да очарова с екстравагантни тоалети, които обаче не си съперничат по авангардност с тези на колежката ѝ Лейди Гага. Когато дамата позира за някое списание, тя е просто неотразима и винаги излъчва чар и свежест. Януарският брой на Marie Claire не прави изключение. Пери демонстрира изваяната си талия в лилава пола тип молив и късо черно бюстие. 29-годишната певица излъчва много сексапил, макар че никога не е печелила титлата „секс символ".

В медията дамата, която е сериозно обвързана с колегата си Джон Майер, споделя, че още не е готова за семейство и деца. „Определено не съм стигнала до тази точка в живота си и не мога да планирам толкова напред в бъдещето. Когато реша, че искам семейство, просто за известно време ще бъда само майка", каза дамата.

Изглежда, че това е бил и един от проблемите с бившия ѝ съпруг Ръсел Бранд, който е настоявал за деца. „Бранд искаше деца, но аз знаех, че не съм готова. Ако имам деца, ще трябва да направя някои жертви. Ще трябва да стоя у дома повече. Някой ден ми се иска да имам, но не и сега. Не съм от тези, които просто ще кажат: Хайде да имаме деца, защото сме влюбени", сподели Пери.

Бракът ѝ с комика Ръсел Бранд трая едва 14 месеца и приключи в края на 2011 г. Половин година по-късно Кейти започна да излиза с колегата си Джон Майер, с когото има динамична връзка. Влюбените на няколко пъти се разделят, но сега са като скачени съдове. Пери го определя като „фантастичен партньор" и разказа за него следното: „Бях му фенка от дълго време. Той е брилянтен. Връзката ни е много зряла".

След кратката раздяла с Майер по-рано тази година, Кейти си е направила някои изводи. „Ако не започна да обичам себе си, няма да мога да задържа любимия си. Все още се справям с „багажа", който ми остави бившият ми. Изглежда, че ако продължавам да говоря за брака си, още ме е грижа за него. А това не е така", обясни звездата.

Пери със сигурност е превъзмогнала Ръсел, защото се говори, че скоро може да стане съпруга на Джон. Двамата не спират да демонстрират любовта си и дори записаха дует заедно, пише dnes.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !