Пенка от Биг Брадър: Искам да се снимам във филм

06.12.2013 17:00 | Видян 4741 пъти

Пенка от Биг Брадър: Искам да се снимам във филм

20-годишната Пенка Георгиева е родена в гр.Ботевград, зодия Скорпион. Тя стана известна, след като участва в риалити предаването по ТВ7 „Мис България" 2013. Сама себе си тя оприличи на „ромката с карибско тяло" и „циганка с бандерол". Израснала по домове, Пенка се издържа сама, като последният й любовник бил богаташ, който я държал в златна клетка, но в замяна й купувал всичко. Сега Пенка отново влезе в риалити предаване - Биг Брадър ол старс, където бе изгонена след зрителски вот.

Защо реши да участваш в Биг Брадър ол старс 2013?
Участието в този формат е моя мечта.
 
Как се чувстваш вече извън Къщата?
Чудесно се чувствам, защото вътре ми беше много скучно, след като моят приятел Джийсън си тръгна. А и ми е мъчно за гаджето ми. Той замина за Ирак и не мога да му се обаждам, да се чуваме и да си пишем по интернет, ако съм вътре в къщата. Затова се радвам, че вече съм на свобода. Страхотно се чувствам аз в момента, макар че ми е гадно, че той е заминал за Ирак. Тръгнах си от шоуто, тъй като на някои им повлия това, че съм ромка, а на други това, че съм необразована. И така - има хора, които ме харесват, и други, които не ме харесват.

Кой според теб ще спечели Биг Брадър?

Аз искам да спечели Денди, той е пример за зрителите. Много начетен и интелигентен, има какво да се научи от него. Много ще се радвам, ако той е победител.

Разкажи повече за твоят приятел?

Заедно сме с него от две години, но засега нямам планове да заминавам при него. Той ще се върне след Нова година и пак ще си живеем заедно. Не ме е гледал, докато бях вътре, защото е в чужбина. Но като излязох, първо на него се обадих, после на брат ми. Много съм щастлива с него, добре се чувствам, прекрасно е. В медиите излезе информация, че е цигански барон, но това не е вярно. Той  има заведение за дюнери. И добре печели. Но не е цигански барон. Това, за барона, е друга история.

Ти сега с какво се занимаваш?
Аз сега нищо не правя. Още след първото риалити вече нямам спонсор. Но пък моят приятел напълно ме подкрепя и финансово, и всякак. В момента не работя, не се занимавам с нищо, почивам си. Ще се заема с учене и ще си намеря някоя работа. Ще се заема с нещо да работя, независимо какво е то. Може пак да стана хигиенистка.

Ти се сближи доста с Джийсън?
Джийсън ще ми остане много добър приятел, много е интелигентен, възпитан. И много забавен.

Защо се държа лошо с Райна и Златките?
Джийсън ги направи тези неща, за да се забавлява. И аз го подкрепях. Сценарий нямаше. Ако имаше такова нещо, Джийсън щеше да е в шоуто. Златка Райкова ме дразнеше страшно много с нейното високомерие. Ама за каква се мисли. С Денди се разбирах много добре, с Киро също, Ели, Райна - те са готини. Но Русата Златка е страшна лицемерка, циври за всичко, много е фалшива, много изкуствена. Само плаче, плаче и аз се чудя за какво. Страшно е елементарна, но просто знае как да влезе в ролята. Черната Златка пък има чувство за собственост. Но пак е по-добре от другата Златка, която е страшна лъжкиня. Веднъж на едно парти се напих и без да искам паднах върху Черната Златка, но не съм искала това да се случи. Тогава тя ме погледна с пренебрежение.

Преди да влезеш в Къщата познаваше ли Златките?
Русата не я познавам, но с Черната доста пъти сме си виждали, тя не е толкова лоша, но има чувство за собственост. Освен това е добра домакиня, помага много на бедни и болни деца и готви прекрасно. А Русата Златка е пълен фалш.

Защо не спечели „Мис България"?
Аз съм твърде необразована и това ми попречи. И донякъде това, че съм ромка, но това не е главният проблем.

Имала си доста тежко детство?

Да, но това не е нещо лошо. Наложи се да живея в дом, добре го приемам, защо да го приемам зле? Това ме прави по-силна, не съм някоя лигла, мога да се справям сама в живота си. Живея сама, справям се сама. Не съжалявам, че съм израснала в дом, аз съм била сред българи. Те ме научиха да говоря, да се изразявам правилно. Много е важно в каква среда живееш.

Вярно ли е, че си имала и тежки здравословни проблеми?

Да,и бях само на 18 години. Оперираха ме, всичко мина добре, много ми беше тежко. Самата операция мина успешно, но след това вдигнах температура. Това ми беше най-тежкият кошмар. Получавах припадъци, но с времето това премина. Сега лекарите казват, че всичко е наред, нямам бучки. Но аз вече и не искам да ходя по болници, каквото съдбата ми е решила, това трябва да се случи. Аз съм общо взето оптимистично настроена.


Смягаш ли, че вече си известна?

Славата не ме прави повече човек от останалите. И това е, общо взето. Всякакви работи съм работила. Би било чудесно да ме поканят да участвам в някакъв сериал или филм. Ще се радвам и ще се вълнувам. Човек трябва да знае 2 и 200.
Когато имаш покритие, е доста по-лесно. Имаше един коментар при Гала - някой каза „как можело да имам такова самочувствие без покритие?". Аз имам самочувствие, защото, както знаят всички, животът ми не е бил лек и съм се справяла сама. На 18 години съм напуснала дома, а малко хора биха го направили. Гордея се със себе си, но това не означава, че си навирам носа нагоре и си снижавам хората по-ниско от мен. Доста лоши неща се случват по домовете, има много насилие.

Би ли правила секс за пари?
Не, никога това не е било вариант за мен. Няма да продавам тялото си. Въпреки че и сега има много психари във Фейсбук , които ми предлагат да ми платят, за да си легна с тях. Но аз няма да се съглася.

Опиши се с няколко думи?

Забавна, красива и умна.

Какво не знаят хората за теб?
Не знаят много неща за мен.

Най-добрите думи, които са казвали за теб?

Че съм красива, умна и забавна.

Кои са най-добрите ти приятели?
Фризьорката ми, Ешето и Боб.

С какво се гордееш?

Със себе си.

Ако можеше да върнеш времето назад какво би променила?
Нищо.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?
Тренировки и релакс.

Кой е най-запомнящият се миг в живота ти?

Участието ми в Мис България 2013.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !