Пенка отново шокира

03.12.2013 11:00 | Видян 2739 пъти

Пенка отново шокира

Пенка шокира с лично признание в студиото на Гала. Ромката, която половин България ненавижда разкри, че е еимала тумор в гърдата. Направили и операция, когато била едва 17-годишна.

"Това беше най-гадният период в живота ми. Но оцелях", казва почти през сълзи ромката.

Тя се сърди, че хората не я питат за това как се справя сама, а само я осъждат.

Що се отнася до престоя си в Биг Брадър, Пенка пак оплю Златка Райкова и я нарече лицемерка.

"Златка Райкова играе един театър. Не е себе си, много лесно се разплаква. За мен това е пълно лицемерие - не може да плачеш и след 5 минути да се хилиш като откачен", заяви ромката по адрес на плеймейтката.

Тя казва, че ненавижда русата Златка, тъй като била много високомерна още от първата вечер и освен това е твърде изкуствена. "Аз съм по-красива от нея, естествено. Колкото и да е поддържана, с тоя силикон в циците, който размята не върви. Тази изкуствена метла на косата й също не върви... Тя без силикона не знам как щеше да изглежда... Силиконов дюшек", отсече ромката.

Пенка разказа още пред Гала, че новото й гадже е иракчанин. "В момента той е в Ирак. След излизането от Къщата се чух първо с него, а после с брат ми", каза тя пред Гала в "На кафе". Ромката вече не е с бившия си спонсор Пуфи, както тя го представяше. Преди да влезе в шоуто мургавата девойка призна, че има нов мъж и този път той й бил "истинско гадже".

Пенка заяви още, че въпреки че е завършила едва 4 клас, тя иска да продължи да учи. "Това е поправимо. Все пак съм на 20 години... има време. Учи ми се", каза тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !