Райна е любимката в Биг Брадър ол старс

02.12.2013 13:30 | Видян 2406 пъти

Райна е любимката в Биг Брадър ол старс

В традиционната класация на slava.bg Райна продължава и тази седмица да е с най-висок вот в Биг Брадър. Певицата има постоянна фенска маса, която неуморно гласува за нея. Това пролича и от участието й в концерта на Планета, заради когото тя излезе от Къщата. Македонката бе посрещната и изпратена доста бурно.

Вътре тя е една от любимките на останалите съквартиранти.  Финдо, който успя да обедини женската аудитория, остава втори в допитването. Красавецът не блести с нещо по-различно в предаването, но пък дамите са постоянна публика и непрекъснато му гласуват доверие. Ухажването на Райна още повече му вдига реномето на желан мъж.

Черната Златка продължава да е на трето място. Това че постоянно плаче в Къщата явно размеква душите на тв зрители, които гласуват в надпреварата за бургаската плеймейтка. Лео е почти равен с нея за третото място според читателите на slava.bg.

Екстравагантната пловдивчанка Ели Крумова засега е в дъното на класацията, а читателите на светския сайт не я припознават нито като звезда, а най-малкото пък и като интересен играч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !