Райна се натиска на Финдо

25.11.2013 18:00 | Видян 4573 пъти

Райна се натиска на Финдо

Вече започнаха да прехвърчат любовни искри в Къщата на Биг Брадър ол старс. Този сезон се оказа изключително горещ, благодарение на Пенка и Райна. Фолк певицата вече има обожател. В лицето на бившия сървайвър Финдо, красавицата е на път да срещне сродна душа. Зрители следящи живото предаване в шоуто издават, че между двойката вече са прехвръкнали първите искри.


Райна още от самото начало бе впечатлена от мускулестия красавец, но дали двойката ще развие отношенията си, тепърва ще видим. Междувременно пайнерката продължава да очарова съквартирантите с чувството си за хумор. Тя разказа пред скромната си публика, за телевизионен гадател, като доста успешно го имитира. Певицата успя да разсмее аудиторията си с истории за неговите уникални предсказания.

И е на път да спечели приза най-харесван съквартирант. И докато Джийсън и Пенка замислят все нови и нови номера на останалите участници, Райна очевидно е на друга вълна. Още с влизането си тя хвърли доста възхитен поглед към спортиста, а отнесения поглед на фитнес инструктора говори, че и той не е безразличен към певицата, клюкарстват фенове по интернет форумите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !