Катя от "Ритон" се даде на Playboy

26.11.2013 10:30 | Видян 5034 пъти

 Катя от

Мократа мечта на няколко поколения фенове на българската естрада най-накрая се реши да се разголи за списание. Популярната с големия си бюст Катя от "Ритон" е на корицата на новия брой на Playboy.

За жалост на много от фенове й, във фотосесията тя не е напълно гола, а деликатно разкрива гърдите си, които едва се побират в сутиен чашка G.

За 55-те си години Катя изглежда по-добре от много свои по-млади колежки.

Тя се е съгласила да позира не само защото броят е специален, но и защото видяла как са правени подобни издания на списанието в чужбина със звезди като Моника Белучи.

Снимките на Катя приключили за ден. За декор ползвали студио, което в очите на Катя било "огромно хале", но добре отоплено. Певицата твърди, че изобщо не се е притеснила, а и е свикнала да позира пред камера.

"Щеше да е цинично Катя да е разкрачена и разхвърляна", обяснява за деликатната фотосесия главният редактор на списанието Христо Запрянов.

Здравко пък, който присъствал на снимките заявил, че не е сбъркал, а се е оженил за точната дама.

В сайта на "Плейбой" ритонката е наредена на 5-о място в ранглистата на най-сексапилните зрели жени по света и у нас, като го дели с Деми Мур. От изданието напомнят, че навремето даже имаше и виц за надарената певица:

"Каква е основната мерна единица за големина на дамски бюст?", а отговорът бе "Един ритон!

Снимка: Playboy

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !