Женски войни за Мангъра

25.11.2013 16:45 | Видян 4336 пъти

Женски войни за Мангъра

Истинска война заформиха куп бивши и настоящи изгори на култовия измамник и кримигерой Пеньо Мангъров - Сашо Чешкия. Докато търка нара за поредния рекет, на нежния фронт се разиграва епична битка за сърцето на осъдения за убийства в Чехия българин. В схватката участват бившата любовница на злодея - Ели Кузмова, понастоящем Владкова, и настоящата му съпруга - силиконката Лили Иванова, представяща се за Ванчева. Лили, която спечели през 2011 г. титлата Мис Силикон, е сключила брак с мистър "Опасен чар" през март т.г, пише България днес.

Преди това Мангъра преживя любовен роман с пловдивчанката Ели, която спечели семейното издание на "Биг брадър" заедно с тогавашния си съпруг - гробаря Веселин. Ели и Веско се разделиха, а тя се похвали, че е с клиента на Темида. Връзката между Ели и Мангъра не просъществува дълго, а пловдивчанката явно не е останала с добри спомени от времето, прекарано с него.

От понеделник Ели Владкова влезе отново в къщата на Големия брат, само дни след като се разбра, че Мангъра отново е арестуван за рекет. Той бе спипан да прибира вноска от поискани 23 хил. лв. от Ивелина Стратева, за да не пусне сексвидео с нея. Въпреки че вече не са заедно, Ели продължава да следи какво се случва с Мангъра. Тя усилено се интересува и какво прави жена му - силиконката Лили, защото членува във Фейсбук групата "Да помогнем на Лилия Ванчева - Мис Силикон 2011 да спре да лъже", видя "България Днес". Ели не е много активна в групата и избягва да се изявява с коментари, за да не се набива на очи.

Тя обаче не е пропуснала да коментира психическото състояние на съперницата си, като е заявила мнението си под общ фотос на Лили и Пеньо. Снимката е качена с коментара: "Вярно да те е срам да те показва човек... поне боят ти е гарантиран. А сега реви, че си жертва на домашно насилие." Поддръжници на групата коментират психическите проблеми на силиконката и питат кой лекар я е диагностицирал, а Ели отговаря: "Д-р Руслан Терзийски." Пловдивчанката е пуснала и иронична усмивка към материала, в който Мис Силикон признава: "Спах с д-р Енчев."

Във Фейсбук страницата е пълно с признания на мъжаги, разочаровани от силиконката. Те я засипват с обиди и разказват как са се опарили от нея. "Излъганата лъжкиня", "парцал" и "долна к**ва" са само част от епитетите към Лили Иванова. В дискусията се е включил и мъж на име Мартин, който явно е баща на детето й. "Вярно трябваше да те оставя да пукнеш, като изпи ония хапчета. Не само лъжлива отрепка, но и неблагодарна, че и злодей... ти, помийо, дето работа за два лева не си свършила, тръгваш да рушиш дом и семейство, градени с години", коментира ексмъжът на силиконката.

"От 2009 Лилито е жертва на експеримент, вследствие на който й беше за втори път коригиран бюстът и платен конкурсът ДМис Силикон", пишат фенове на страницата в социалната мрежа. Според тях любовници на Лили са платили 5 бона за победата й на организаторката на конкурса Марияна Маринова. Пеньо Мангъра успя да скара майка и дъщеря, след като преспа и с двете. Те после му заведоха дело, по което той бе осъден на 10 г. решетки на първа инстанция за това, че искал да му дадат парите от продажбата на апартамента им в София. Пеньо получи прякора Сашо Чешкия, защото бе осъден задочно в Чехия за две поръчкови убийства. Той излежа и няколко години в панделата за изнасилване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Постигнах всичко, за което съм...

Голямата сръбска фолк звезда Цеца Ражнатович отпразнува...

Най-добрите острови в света

5. Остров Мнемба, Танзания Често засенчен от...

Няма коментари към тази новина !