Алисия и Ники Михайлов се разделиха завинаги

25.11.2013 11:00 | Видян 3638 пъти

Алисия и Ники Михайлов се разделиха завинаги

Още преди време Супер 19` написа, че Алисия и Ники Михайлов слагат край на своята връзка, после пък стана ясно, че двамата са си дали още време за размисъл. В светските среди всички шушукаха, че футболистът, уважил цял рояк златотърсачки, периодично се е чувал и с бившата си изгора Николета.

Дори двамата си разменяли палави есемеси, твърди човек близък до плеймейтката. През миналата година НиЛо и Михайлов-младши се закачаха в пловдивска дискотека пред очите на много хора в препълнения клуб. „Николета винаги ще има чувства към Николай. Просто там съществува много силна връзка между тях двамата“, твърди приятелка на известната пловдивчанка.

Според последната мълва пък, Алисия и Ники окончателно са приключили взаимоотношения. Двамата седнали и се разбрали като големи хора, не е имало драми и скандали. Звездната двойка просто усещала, че напоследък нещата между тях просто не вървят, а връзката им била изпълнена с много клюки и стресови ситуации. Масло в огъня наливал и бащата на Ники. Шефът на БФС бил изключително против тяхната връзка и само натяквал, че Боби не ще разведена снаха и да дундурка чуждите деца.

В шоу средите непрекъснато пък злословят, че при посещенията си в България, Ники редовно правил кръгчета с актуални девойки, които давали мило и драго да си легнат с популярния левент. Те обаче го вълнували, само до момента, в който минавали през покоите му. Ники обичал интригите и дори на всеослушание заявил, че продължават да го интересуват по-зрели и женени дами.

Тези дни пък с пълна пара върви клюката, че Алисия съвсем спокойно приема раздялата и е далеч от всякакви сериозни душевни проблеми. Още преди време тя постна на стената си изявление към своите фенове. „Благодаря ви за загрижеността, но не се притеснявайте за мен, не съм в депресия, напротив. Така че нека да сменим темата“, бе категорична изпълнителката. Според запознати тя има причина да се държи по този начин.

Именно нова тръпка е накарала певицата да забрави за всичките интриги, които в последно време й се струпаха на главата. Млад, красив и заможен бизнесмен упорито ухажва изпълнителката на Мистър Грешен. Засега между тях двамата няма кой знае какви сериозни взаимоотношения, но пък новият кавалер вече я изненадал с разходки до Париж и Лондон.

Дори самата Николета разказва наляво и надясно, че съперницата й се е уредила с добра партия. Светската водеща искрено се чудела как певицата на Ара е успяла да стигне до сърцето и портфейла на загадъчния господин.

Алисия не спира да работи и по нови проекти и вече събира песни за албум. Отделно й предстои да заснеме нова фотосесия с дизайнерски дрехи на световни модни светила. Именно за тази цел бившата жена на Валери Божинов напазарувала в актуалните бутици на Париж. Кадрите ще бъдат нещо съвсем различно, а за цялостната си визия певицата е наела цяла армия от стилисти, коафьори и гримьори.

Всички фенове пък тръпнат в очакване как ще се развие сапунката. Според светски анализатори до края на годината ще има нови светски двойки на хоризонта. По интернет форумите пък вече залагат кои ще са новите гаджета на Алисия и Ники Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Няма коментари към тази новина !