Валери лъже – Алисия не живее с Ники

11.06.2012 16:45 | Видян 5070 пъти | Гласували 4

Валери лъже – Алисия не живее с Ники

Близък до Алисия или самата тя е написал под псевдоним скандален коментар в slava.bg, от който ясно се разбира, че Валери Божинов не е казал истината в предаване по Нова телевизия през уикенда. Оказва се, че Алисия и Ники Михайлов не делят апартамент.

По прозвището Лозанов и шегата Гни Ло, които се използват в коментара, се разбира, че източникът е достоверен и твърде близък до Алисия, ако не е самата тя.

Прочетете сами: "Значи първо, Ники и Алисия не живеят в този апартамент, защото Ники е достатъчно имотен и ако иска да изненада половинката си романтично, има къде да я заведе! Алисия живее сама с малкия Валери. Така че Лозанов излиза пълния нещастник да лъже така и то в национален ефир!!! Плюс тва, то оставаше и да и вземе апартамента - и последния килфаджия ще се погрижи детето му да има дом! Тва не е за хвалба, глупако!! И разбира се, че Алисия няма да го оставя на Гни-Ло, защото оная най-много да му направи и на него една фотосесия и да го качи на ФБ... пак и кой знае с какво може да се зарази в тоя бардак детето..."
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Постигнах всичко, за което съм...

Голямата сръбска фолк звезда Цеца Ражнатович отпразнува...

Най-добрите острови в света

5. Остров Мнемба, Танзания Често засенчен от...

Няма коментари към тази новина !