Новото момиче на Бонд - с най-голямата гръдна обиколка

19.11.2013 11:45 | Видян 2425 пъти

Новото момиче на Бонд - с най-голямата гръдна обиколка

23-годишната британска актриса и модел Хелън Фланаган е най-спряганото име за новото момиче на Бонд. Русата красавица, която се изявяваше в сериала Coronation Street, е впечатлила продуцентите на филма с чар и игра.

Тя обаче е популярна предимно с голите си фотосесии и огромния си бюст. Хелън носи размер на сутиена 32 Е, което автоматично ще я направи момичето на Бонд с най-голямата гръдна обиколка в историята на филмите за агент 007.

Хелън вече е имала среща с кастинг директора на новата продуцкция за Бонд в Лос Анджелис и за сега е с едни гърди напред за ролята.

"Много са я харесали заради уникалния и външен вид, прекрасна фигура и естествен чар на екрана", казва източник на The Sun.

Снимките на 24-тия филм за Джеймс Бонд започват в началото на 2015-а, като в него ще видим отново Даниел Крейг. Говори се, че заглавието на филма ще е Devil May Care (Дяволът не обича да чака - бълг. превод) по романа на Себастиан Фолкс от 2008 г., писан по случай 100-годишнината от рождението на създателя на Джеймс Бонд, Иън Флеминг.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !