Джеймс Бонд едва не припадна на премиерата

26.10.2012 13:00 | Видян 1489 пъти

Джеймс Бонд едва не припадна на премиерата

Звездата се почувства зле заради многото прожектори. В един момент той аха да се свлече пред принц Чарлз и съпругата му Камила. Даниел се олюля и пребледня от напрежението. Зa щастие го свестила съпругата му. Малко по-късно Даниел се оттегли за около 15 минути, придружен от охраната и жена си. След като се освежи, Крейг бе видимо по-свеж.

"Стресът и напрежението покрай премиерата му дойдоха в повече. От 2 седмици не се е спрял — снимки, интервюта, спи по 4-5 часа на ден. За капак премиерата в Лондон бе посетена на много високо ниво, лично принц Чарлз дойде да види филма. Целият този свръх интерес смути Крейг, който не е от типичните светски персони и страни от публични събития", обяснява близък до актьора, напъхал се в кожата на Джеймс Бонд.

След ужасно слабия предишен филм за супер агента новият е повече от страхотен, гръмна междувременно критиката по света. "Това е най-добрият филм за Джеймс Бонд, правен досега. Браво!", не пести суперлативите си британската преса. "007 координати: Скайфол" скоро ще дойде и в нашите кина. Билетите за прожекциите му ще са с около левче по-скъпи от тези на останалите филми, научи "Всеки ден". Въпреки това интересът към продукцията е огромен.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !