Ирина Флорин: Не коментирам дали съм взела най-високия хонорар в историята на ВИПа

18.11.2013 13:15 | Видян 5418 пъти | Гласували 2

Ирина Флорин: Не коментирам дали съм взела най-високия хонорар  в историята на ВИПа

Ирина Флорин вдигна не само зрителския, но и интелектуалния рейтинг на ВИП Брадър и разшири аудиторията на предаването и Нова телевизия към по-висока класа, коментират всички. Певицата влезе и излезе със стил от предаването и е една от малкото личности, които са били съквартиранти, неуспели да се изложат при престоя си в тв къщата.

Госпожо Флорин, много от феновете Ви вероятно са били изненадани от Вашето влизане във ВИП Брадър, който може да им се е видял под нивото на попзвезда от такъв ранг?
Аз не смятам така, за мен е важно, че успях да преборя страха си от влизане в най-известната къща в света, да подложа себе си на този експеримент. Преди влизането Андрей на Иван ми каза, че животът на всички участници се дели на преди и след ВИП Брадър. Е, моят е абсолютно същият, дори е по-красив.
 
Вярно ли е, че сте взели най-високия хонорар не само за сезона, но и във всички издания на шоуто?

Това, разбира се, е конфиденциална информация, така че няма да коментирам точно тази тема.
 
Някои хора твърдят, че къщата била много малка, не можело да се диша?
Къщата въобще не беше малка, напротив - достатъчна и уютна за първоначалните 17 души. Даже трябва да ви кажа, че когато двама – трима си тръгнаха, тя сякаш се опразни. Много е комфортна. В кухнята имаше достатъчно уреди, голямо изобилие от качествена и различна храна. Не сме гладували.
 
Даваха ли тайно храна?
Веднъж тайно ни дадоха кошница колбаси Орехите и кошници сирене и кашкавал Тертер, докато „гладувахме“. Изненадваха ни с шампанско Мое и Шандон, с камамбер и синьо сирене.
 
Какво друго остана скрито  за хората?
Не знам точно как са били изградени сюжетните линии, дори не искам и да гледам архиви, защото го преживях вече, останало е зад гърба ми. Това, което видях в къщата, беше начин да опозная нови хора, различни от обичайните за мен. Различни от моята среда. Не съм била предубедена към никого. Даже ми беше интересно, защото почти за никого не знаех нищо. Затова и първите седмици не бях толкова активна, повече слушах внимателно и наблюдавах. Първият човек, с когото веднага влязох в контакт, беше Мира, защото имахме общи неща. Говорихме за децата, за общи познати. Беше естествено да се сбилижим и с Иво, Ани и Джаред. А покрай тях и с Пламен. Така постепенно намерих хора, с които можех да разговарям. В същото време, Ваня прибра като многодетна майка постаналите. Тя им взе страха, бяха принудени да й служат вярно.

 

продължи >>

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !