Рени взе израелски паспорт

15.11.2013 10:50 | Видян 2176 пъти

Рени взе израелски паспорт

Рени най-после се сдоби с израелски паспорт. „Най-накрая станах израелски гражданин. Тук съм от година и четири месеца и вече се сдобих с официални документи. Минах и шофьорските курсове за смяна на книжката. Такива са изискванията тук”, споделила пред „Монитор” изпълнителката на „Влюбих се опасно”.

За да скъса по-бързо със статута на временно пребиваваща, Рени и половинката й Борис се оженили тайно. Двадесет дни преди да хванат самолета за еврейската държава, със строителния бос подписали в гражданското, без гости и изтупани по дънки. „Родителите ни не знаеха. Бракувахме се на бърза ръка. Така по-лесно щях да получа документи”, разказва с усмивка най-успялата българска певица в Сърбия, пише Блиц.

Рени живее отдавна в Израел с мъжа си и двамата си синове. Малките Аспарух и Борис, се адаптирали много бързо в чуждата страна. Големият й син вече е на 9 години. „Много е контактен и бързо научи езика. За него беше голям шок, когато пристигнахме. Трябваше да се адаптира в ново училище, в нов квартал, с нови деца. Въпреки че му беше много тежко и трудно, успя да се справи за четири месеца”, горда е певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !