Амбър Хърд: Анджелина е невероятен пример за всички

13.11.2013 13:30 | Видян 2244 пъти

Амбър Хърд: Анджелина е невероятен пример за всички

Досега младата звезда Амбър Хърд не коментираше връзката си с холивудската звезда Джони Деп, но пред декемврийския брой на списание Company блондинката споделя няколко неща по темата.

27-годишната актриса, която си партнира в новия филм "Paranoia" с Харисън Форд и Лиъм Хемсуърт, излиза с Деп от повече от една година. Двамата се запознаха на снимачната площадка на "Дневниците на едно пиянде" през 2011 г., но връзката им започна официално година по-късно, след като Деп се раздели с майката на децата си - Ванеса Паради. В момента влюбените се снимат отново заедно в лентата "London Fields".

За Амбър се знае още, че е бисексуална и че връзката ѝ преди Джони е била с жена. Хърд никога не е крила своята сексуалност и не се притеснява да я коментира в медиите.

Ето и няколко акцента от интервюто с актрисата:


За това да имаш сериозна връзка, когато вечно си на път:

"Наистина е трудно да прекараш живота си, местейки се с един куфар от едно място на друго. Това обаче разчиства живота ти от повърхностни хора. Ако някой все още е с теб, въпреки стила ти на живот, то вероятно те обича истински. А аз като цяло вярвам на човека до себе си и не мисля че ще ме предаде, докато мен ме няма."

За това, че папараците винаги я дебнат, откакто излиза с Джони:

"Трудно е да останеш учтив и почтителен, когато някой крещи името ти и те вика да се обърнеш само за да те щракне по-добре. Отне ми много време да преодолея човешкия си инстинкт всеки път да им благодаря за вниманието и да им се усмихвам мило. Сега вече това ми е много досадно."

За своите известни колеги:

"Винаги съм работила с готини хора - и мъже, и жени. Харисън Форд е легенда, Лиъм Хемсуърт е талант, а Деми Мур е една от любимките ми. Толкова е искрена и доброжелателна. Научих толкова много от нея! Анджелина Джоли пък е невероятен пример за всички. Тя беше мое вдъхновение, когато заяви откровено, че е бисексуална. Тя има невероятна сила по отношение на оспорване на статуквото. Освен това е много директна и честна, което обичам в нея."

За това, че в Холивуд се поставя акцент върху външен вид на актьорите:

"Това е факт в САЩ. Мисля, че в Европа актьорите не са избирани чак толкова много заради своята физическа привлекателност, а повече заради таланта си. Опитвам се да търся роли, в които не е важна визията на героинята ми, но е трудно. Поемала съм доста роли на повърхностни красавици, опитвайки се да им вдъхна някаква сила. По принцип не мисля, че талантът и красотата са взаимно изключващи се. Срамота е, че жена като Чарлийз Терон, трябваше да надебелее и да си сложи куп грозни фалшиви зъби (за ролята в "Чудовище"), за да бъде възприета за добра актриса."

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. Company

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !