Джони Деп си търси нов дом в Лондон

06.08.2013 11:30 | Видян 1506 пъти

Джони Деп си търси нов дом в Лондон

Холивудският актьор Джони Деп и неговата приятелка Амбър Хърд оглеждат просторни жилища в Лондон, за да ги превърнат в свой дом по време на снимките на филма-мюзикъл на "Дисни" Into the Woods ("В горите"), съобщава таблоидът "Сън".

Първоначално 50-годишният актьор искаше да вземе под наем бившето жилище в Съри, в което се бяха настанили неговите приятели Анджелина Джоли и Брад Пит, но сделката пропадна.

Сега Джони и Амбър продължават огледите в британската столица. Но Деп нямал нищо против да се настанят и в околностите на Лондон, като той дори си мечтаел за имение.

Джони Деп ще се снима с Мерил Стрийп, Крис Пайн, Джеймс Кордън и Емили Блънт в римейк на бродуейския фентъзи мюзикъл Into the Woods.

Актьорът наскоро заяви, че е възможно да загърби актьорската си кариера, за да започне да води един по-спокоен живот.

"Когато си спомниш всички диалози, произнесени, например, за година, разбираш, че си казал повече чужди думи, от собствените мисли, които си могъл да изразиш. И започваш да се замисляш, че това не е нормално за един човек", споделя актьорът.

Подобно изявление Деп направи и преди месец.

Тогава звездата съобщи, че в определен момент ще му е нужно да сложи край на актьорската си кариера и да се съсредоточи върху това просто да живее живота си.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Няма коментари към тази новина !