Борят се за живота на Анджелина Джоли

11.11.2013 16:45 | Видян 4026 пъти | Гласували 1

Борят се за живота на Анджелина Джоли

Със заглавие "Трагични новини за здравето на Анжелина" излезе последният брой на американския таблоид OК!
В материала се казва, че след претърпените от Анджелина Джоли операции състоянието й се е влошило и лекарите се опасяват за нейния живот. Съобщава се също, че Брат Пит е зарязал всичко и се върнал при жена си, пише dir.bg.

През май актрисата бе подложена на двойна мастектомия, за да бъде намалена вероятността от рак. Тогава тя заяви, че не иска да причини страдание на децата си, напускайки този свят заради рак на гърдата, докато те са още малки.

Изследванията откриха, че 38-годишнвата Джоли носи "увредения" ген BRCA1, който рязко повишава вероятността от рак на млечната жлеза и на яйчниците. Разбрала това, тя изобщо не се поколебала да легне под ножа. По думите й след операцията на нея са й поставени импланти, затова никакви други следи от операции, освен малки белези, децата не са забелязали.

От септември Анджелина избягва камерите. По данни на OK! тя е подложена на сложни медицински процедури. На 27 май от рак на гърдата почина 60-годишната леля на Джоли – Деби Мартин. Майката пък на актрисата Марша Бертран почита през 2007 г на 56-годишна възраст след 7-годишно лечение от рак на гърдата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Няма коментари към тази новина !