Емануела: Анджелина ме копира за гърдите

23.10.2013 14:10 | Видян 3074 пъти | Гласували 1

Емануела: Анджелина ме копира за гърдите

"Махнах си двете гърди и ги замених със силикон още преди това да се превърне в модерна практика. Години по-късно Анджелина Джоли се реши на тази стъпка. Общото между нас е, че и двете си махнахме гърдите превантивно, за да не се стига до тежки заболявания."

Това заяви пред България Днес фолкпевицата Емануела, която се е подложила преди 3 години на двойна мастектомия - отстраняване на двете гърди заради установен риск от рак. Холивудската звезда пък се подложи на сходна интервенция през месец май тази година, с което шокира милионите си почитатели по целия свят.

"Преди време си направих изследвания в Германия и след това реших да направя тази превантивна мярка. Не съм знаела, че е модерно - просто мислех за здравето си. Нямам разлика с останалите жени, тъй като и сега си имам гърди. Не се чувствам по-малко женствена и е нелепо някой да си мисли, че нещо се променя след такава операция. Интервенцията беше извършена от д-р Енчев и сега се чувствам отлично", разясни Емануела.

Тя призова повече жени да последват примера й и да си премахнат гърдите, за да не се борят след време с тежки болести. Според изпълнителката, това е един вид застраховка срещу бъдещи проблеми за една жена. Емануела беше откровена и за други корекции по изваяното си тяло. "Не съм си правила пластични операции на лицето. Няма да го пипна никога. Много си го харесвам", категорична бе певицата. Тя призна, че си е правила единствено три операции на бюста.

Емануела ексклузивно призна пред България Днес, че е разделена със съпруга си Никола. Двамата поне за момента няма да се развеждат, но вече не живеят заедно. Певицата и по-младата й половинка се ожениха в началото на годината на малко тайно тържество, на което дори не присъстваха техни роднини.

Впоследствие се разбра, че майката на Никола не харесва фолкпевицата и се опитва да ги раздели. Напук на проблемите, двамата вдигнаха пищна сватба в телевизионното риалити шоу "Къртицата", но впоследствие проблемите между двамата са станали по-сериозни. Според певицата няма граница кога да роди. Тя щяла си избера баща на детето, който да бъде с добри гени, красив и истински мъж. Емануела дори заяви, че иска сурогатна майка да износи отрочето й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !