Поли Генова иска да е с 8 см по-висока

11.11.2013 12:00 | Видян 1888 пъти

Поли Генова иска да е с 8 см по-висока

Лора Караджова, Поли Генова и Сантра харесват много сценичните си тоалети и дори  обмислят да поискат от продуцентите на Музикална академия да си  ги закупят за личния гардероб след края на шоуто. Техен стилист е  Антония Йорданова, която е дизайнер на модната марка KNAPP. Според нея това е най-голямото признание за екипа, който съумява само за 4-5 дни да измисли, нарисува, изработи кройките и ушие сценичните тоалети на звездите.

Една от фаворитките в шоуто Поли  Генова  представи в петък песента на Нина Николина Ти. Преди дни тя сподели, че си мечтае да е поне 8см по-висока от своите 1,60см, защото би стояла по-добре на сцената. Кърваво червената рокля на Поли Генова от Хелоуин концерта предизвика много коментари в социалните мрежи. Роклите на Поли винаги са предизвикателство.

От една страна, защото тя е актуална звезда и стилистите се стремят всеки път да покажат най-доброто от нея, както и да изразят настроението и посланието на песента. Специално за изработката на червената рокля  стилистите са претърсили  складовете, за да изберат материя, която да може да  оформи желания силует.

Дългата цепка  с показването на единия крак е един от  тайните дизайнерски трикове, чрез  които оптически се компенсира ръста. Преди време акрисата Анджелина Джоли направи фурор на червения килим с дълга цепка на кадифената си черна рокля.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !