Хип-хоп звездата Райън Лесли в България

08.11.2013 17:15 | Видян 1536 пъти

Хип-хоп звездата Райън Лесли в България

Номинираният за „Грами“ Райън Лесли се срещна с представители на Национално движение „България си ти!“. Лесли е почетен член на Движението от изминалото лято. Музикалният гений, както често го наричат, и координаторите на Движението обсъдиха възможностите за бъдещо сътрудничество в сферата на благотворителността. Той сподели, че родителите му са го възпитали от малък да помага на другите и затова не е учудващо, че има собствена фондация и е известен, освен с таланта, и със страстта и интереса си към благотворителните каузи.

Той е впечатлен от работата на Движението с многодетните семейства и се обсъждат възможностите как заедно да работят в подкерапа на нуждаещите се. В края на разговора той заключи на чист български език: „България си ти!“.
Хип-хоп звездата Лесли зарадва родните фенове със страхотно шоу в сряда вечерта в Sofia Live Club. София бе последната спирка на турнето Black Mozart 2013. Непосредствено след концерта сподели впечатленията си от концерта и обеща да се върне отново в България.   

С него на сцената излязоха и Лора Караджова, Графа, Кристо, Маги Алексиева-Мей, BobyLeon. Специално за събитието от съседна Македония пристигна и Toni Zen, чието съвмесно парче с Бобо достига върховете в класациите на MTV – Adria.
През изминалото лято геният на R&B и hip hop музиката Лесли гостува за 5-годишнината на Symphonics. Тогава той засне у нас нов клип, а сега смята да кръсти една от новите си песни „София“.

Райън Лесли е смятан за дете чудо и кандидатства в 4 университета още на 15 години. На 19 той вече има диплома по политически науки от Харвард. Работил е със звезди като Кейни Уест, Джей Зи и Бритни Спиърс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !