Ангел и Дорина: Рано ни е за бебе

10.11.2013 09:07 | Видян 2228 пъти

Ангел и Дорина: Рано ни е за бебе

Популярната двойка в последно време влезе в клюкарските хроники с подозрението, че вече не са заедно. Истината е, че все още се разбират прекрасно, макар още да не мислят за по-сериозни неща. Певецът Ангел и танцьорката Дорина са категорични, че още им е рано за бебе.

"Твърде рано ни е за съвместен живот и за бебе. Ние сме млади хора, които имат да се развиват и да постигат доста неща, преди да се предприемат такива стъпки. Отношенията ни нямат нищо общо с това, което се е изписало", сподели Дорина в "Усещане за жена" по TV7. Сега хубавицата се мести в София, но все още двамата нямат намерение да живеят заедно, пише Blife.bg.

В момента Дорина преподава танци в школата по изкуства на родителите на своя любим. За нея това е специално място заради положителната енергия там. "Децата са сензори и предимно техните възприятия произхождат от сетивата и пред тях никога няма извинения, трябва винаги да ти се играе. Това е най-приятното място за мен в момента. Аз много обичам деца, но не мога да си представям и да планувам колко ще имам, защото това е нещо, което не подлежи на планиране", допълни тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Няма коментари към тази новина !