Ангел и Моисей се разделят?

08.07.2013 12:15 | Видян 2445 пъти

Ангел и Моисей се разделят?

След като Ангел призна за връзката си с Дорина от Дансинг Старс, отново започна да се коментира въпросът дали музикалният тандем ще се разделя. Сега пък и Моисей изневери на дуетната си половинка, заменяйки го с приятеля си Pavel.

Пак се заговори за раздяла между музикалния тандем Ангел и Моисей. Причината този път е фактът, че Моисей си намери нова дуетна половинка. Той пусна песен с приятеля си Pavel - Оптусни се. Тя звучи много лирично и определено е доста различна от всичко, което сме слушали от тях досега. Всъщност двамата пуснаха и друга съвместна песен преди около два месеца Звезден прах.

Преди това пък работиха заедно и по парчето Знаеш ли кой видях, в което участие взима и Моисей, Криско, Venci Venc и Dexter. Затова вече почитателите на Ангел и Моисей сериозно са е притеснили общата им музикална кариера да не е пред разпад. Ангел и Дорина пък се залюбиха докато бяха партньори в танцувалното шоу.

Според клюката, младият певец споделил с приятели, че все още не е бил интимен с гаджето си. Като ревностен християнин той не избързвал да опорочи отношенията им с нещо толкова прозаично като плътската консумация:"Може би се пазят за първа брачна нощ", подмятат в шоусредите. Дорина често придружава Ангел на негови участия. Той пък не спира да я хвали, и то публично.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !