Калканджиева събира Алисия и Валери

06.11.2013 10:00 | Видян 3533 пъти | Гласували 1

Калканджиева събира Алисия и Валери

След раздялата си с Николета Лозанова Валери Божинов е стоплил драстично отношенията с бившата си половинка Алисия, а срещите между двамата са все по-чести и задушевни. Оказа се, че главен мотор на събирането между фолк певицата и футболиста е не кой да е, а Евгения Калканджиева, научи „Всеки ден".

Именно опитите да събере разделеното семейство, са причина миската и тв водеща така да скочи срещу колежката си Лозанова. През изминалия уикенд Калканджиева изненадващо и безцеремонно изхвърли макета на Николета, който се намира в студиото на нейното предаване, рекламиращ шоуто на плеймейтката. Макар и Лозанова, и Калканджиева да имат едни и същи продуценти, това не спря Жени да избухне и да каже, че не може да търпи куклата на Николета в цял ръст, която й наднича зад гърба. Това даде повод публично да стане ясно, че шестата по красота и плеймейтката са в люта вражда.

В коридорите на телевизията лошите им отношения отдавна не са тайна. „Всеки ден" научи, че двете не могат да се търпят и гледат да не се засичат, въпреки настояванията на шефовете си да спазват добрия тон. Калканджиева съвсем побесняла, след като била принудена от продуцентите да вземе интервю не за своето, а за предаването на Николета.

Войната между Жени и Лозанова е лична и съвсем не датира отсега. Причината е, че Калканджиева е близка приятелка с Алисия, която още ближе рани заради това, че любимият й Валери избяга с Николета, направи й дете и на всичкото отгоре се ожени за нея. Сега фолкаджийката потрива доволно ръце, че двамата са разделени, а приятелството й с Евгения е още по-крепко отпреди, защото именно тя й помага да се събере отново с Божинов. Жени непрекъснато я водела по места, на които уж случайно да го засече, а после я засипвала със съвети как да се държи, когато се вижда с него покрай сина им.

„Коя е тая Николета, бе? Аз я създадох, аз ще я унищожа!", заявила Калканджиева пред Алисия. Последната пък била толкова доволна, че гледала Жени право в очите и я считала за свой гуру. Именно миската подучила певицата да се държи приятелски и дори със съчувствие спрямо Валери покрай раздялата му с Лозанова.

Двете приятелки бяха засечени на няколко срещи в последните седмици, на които основна тема са заговорите срещу Николета. „Вместо да му се цупиш за стари неща, покажи му, че само на теб може да разчита сега", учела я Евгения. И факт, през последните седмици Божинов през ден ходел да вижда сина си, а покрай него и майка му, с която, когато малкият Валерко легнел да спи, оставал да изпие по чаша вино.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Болката, която изпитваш днес, ще бъде...

Болката, която изпитваш днес, ще бъде силата, която ще...

Няма коментари към тази новина !