Петима влизат в битката за Къщата

31.10.2013 09:30 | Видян 2277 пъти

Петима влизат в битката за Къщата

Петима ВИП съквартиранти бяха номинирани в сряда. Станка получи служебен червен картон заради загубата на нейния отбор. Най-много от негативния вот получи социоложката Мира Радева, следвана от Мишо Шамара и Пламен Медаров. Лияна пък прати на елиминации певицата Ирина Флорин.

Социоложката Мира Радева номинира бизнес дамата Ваня Червенкова и рап изпълнителя Мишо Шамара заради „грозния им език". Според нея, двамата съсипвали морала в Къщата. "В тази къща цари грубостта, насилието и грозният език. Това ме срива", възмути се Радева. Станка номинира социоложката, като я обяви за "най-злобния, гаден и лицемерен човек", който е срещала. Втората номинация на Станка Златева бе Ирина Флорин, тъй като не успяла да я опознае.

Радева се ядоса от твърдението на шампионката Станка Златева, че Пламен Медаров яде много. "Не мога да си представя, че има някой, който може да каже, че Пламен яде много. Той е мъж, който е висок 193 см. и беше единственият, който успя да постави буква на черната дъска в номинационната игра, в която Станка беше капитан", подчерта Радева.

Ваня Червенкова пък нарече социоложката лицемерна. "Аз няма да номинирам като използвам мотиви от личния живот на хората, нито ще изброявам колко сексуални връзки са имали", жегна я червенокосата дама. Според Ваня, социоложката се опитвала да изземе професията на психоложката Ани Владимирова. Тя се обиди и че Мира я упреква за езика й. "Аз съм бизнесдама и владея езика, както на бизнеса, така и на улицата. Аз не се срамувам от езика си, от сълзите си. А този мъж, който не знае първата столица на България и името на един от най-великите българи, ти толерираш. При 64 лева една трета от бюджета отива за кафе, за да угоди на харесвания от нея мъж Пламен Медаров. Тя си купи и тиквички, защото била обичала...", изригна Червенкова, чиято тирада бе прекъсната от Биг Брадър.

Втората номинация на Червенкова бе Пламен, с мотива, че "не се съобразява с никого, че е некомпетентен и в никакъв случай не е ВИП".

Караниците за ядене в къщата накара гостите в студиото да извадят азвителните си коментари. "Ваня и Мира така се умирисаха на кухня, че каквито и послания да кажат ще са умирисани на запържен чесън", беше безмилостен в коментара си Любен Дилов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !