И Русата Златка влиза във ВИП Брадър

30.10.2013 12:45 | Видян 2619 пъти

 И Русата Златка влиза във ВИП Брадър

Една плеймейтка никога не стига! След Черната е ред и на Русата Златка да прекрачи прага на къщата на "ВИП Брадър", съобщава "България Днес".

Дълго пазената от продуцентите тайна е, че в тазвечершния епизод на шоуто Златка Райкова ще изненада съквартирантите с появяването си в къщата и ще влезе в пряка конкуренция за зрителската любов с черния си еквивалент Златка Димитрова. Двете заедно ще направят мост към втория сезон на "Биг брадър All stars”, който тръгва веднага след края на виповете в средата на ноември, пише novini.bg.

Продуцентите смятат, че с двете скандални дами ще гарантират високия рейтинг на предаването, тъй като освен общия подслон, който ще им се наложи да делят, двете плеймейтки деляха и общ мъж в миналото. Сърцето на ММА боеца Благой Иванов-Багата, който въртеше любов първо с Русата, а после и с Черната Златка, стана повод за истинска медийна война между двете гърли през последните години.

И макар силиконките да твърдят, че вече са в по-добри отношения, а и с нови гаджета, мълвата гласи, че конкурентките в живота продължават да не се понасят. За звездното участие на гаджето си се похвалил именно новият любим на Райкова, която за разлика от Димитрова не изневерява на стила си и след неуспешната си връзка с Камен Балбузанов-Куката отново се метна на врата на ММА боец - Георги Валентинов. Възможно е плановете на продуцентите да се провалят, след като вчера почина бащата на Черната Златка. Плеймейтката със сигурност е напуснала шоуто, за да е с близките си, след което може и да не се върне в къщата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !