Никола спал с 3 жени в леглото на Емануела

28.10.2013 16:15 | Видян 3506 пъти

Никола спал с 3 жени в леглото на Емануела

Модната шефка на „Визаж” се изяви като репортер в предаването на Николета Лозанова „Поверително от NL” и направи интервю със скандалната певица Емануела. Естествено, централна тема в разговора бе разбитият брак на Емануела с Никола. „Питам те за изневярата, защото съвсем скоро и аз преживях това” – призна интервюиращата Калканджиева.

„Изневерите са няколко” – поправи я Емануела, като разкри, че Никола е погазвал брачната вярност с няколко жени.
„Не бих простила изневярата, почитам много верността” – подчерта Емануела и обяви, че е самостоятелна жена, която може сама да се издържа, но не би отказала богат съпруг. „Богат мъж означава, че този човек се е реализирал в обществото, а не е някакъв неудачник” – заяви в интервюто Емануела, пише razkritia.com.

Щом научила за системните му изневери Емануела веднага се изнесла със сина си. Наскоро певицата си купи апартамент в Бояна и макар да не е съвсем готов, тя предпочела да се изнесе там. Пред Жени Емануела призна, ме Никола се опитал да й се извинява, но тя била напълно изстинала към него. Това става 6 месеца след шумната им сватба в шоуто „Къртицата”. Гражданският им брак пък е сключен в края на януари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Няма коментари към тази новина !