Черната Златка ще участва и в Биг Брадър ол старс

28.10.2013 12:00 | Видян 3334 пъти

Черната Златка ще участва и в Биг Брадър ол старс

Златка Димитрова нахлу изненадващо във ВИП Брадър като пълноправен член. Коментиращите и публиката зяпнаха от изненада, защото в началото бе обявено, че ще влезе супер ВИП персона. Скандалната плеймейтка заяви, че се е променила и вече е друга, но е пак так - так. Тя ще бъде и мостът, по който ще се слеят двете предавания. Ще изпрати виповете и ще посрещне участиците в едномесечния Биг Брадър ол старс.    

В миналия сезон на шоуто тя се прослави с блестящите си знания по география, но също така й беше много трудно по време на участието си, защото в къщата бе ММА боецът Багата. Двамата преди това имаха връзка, а в къщата бяха просто добри приятели.

Именно в предишното издание на ВИП Брадър всички стигнаха до отдавна жадуваната информация за тайнствения любовник на вип плеймейтката Златка Димитрова. За никого не е тайна, че още преди да влезе в Къщата, тя разказваше за някакъв Мирослав, който много си я обичал и й угаждал за всички нейни прищевки.

Оказва се, че такъв човек действително съществува и действително се казва Миро. Той е и доста заможен, защото освен, че подари преди време  на Златка суперскъп джип за рождения й ден, цяло лято не спря да я води по курорти и забавления. Именно по време на тяхната секс ваканция в морския курорт Лозенец, любовниците били спипани и тяхното съмнително движение документирано. Тогава за връзката им разбрала жената на Миро, която обаче подходила разумно и само го накарала да престане да се показва публично с известното си гадже. На Мирослав това не му пречело, но Злати започнала да се изнервя от невъзможността да си контактуват като нормални хора. Не й харесвало и чувството да е резервният вариант, макар и на първа линия. За това тя спомена и в свой разговор с певицата Мариана Попова.

По-късно Миро се разведе и заживя със Злати. Той не пести средства, за да задоволява всички капризи на благоверната си. Момчето показва също добър стандарт, ходи марково облечен и посещава актуалните софийски заведения. От няколко години насам се носи и славата му на плейбой. Негови авери разправят, че преди Злати, Миро бил лудо влюбен в амбициозна провинциална фризьорка, която чрез богат мъж искала да стигне до столичния хайлайф. Мацката била завъртяла доста главата на бизнесмена, но по това време той започнал да се среща и със Златка.

Бургазлийката го пленила с искреноста си и непринуденото си поведение. Те започнали да излизат и искрата пламнала, а Миро забравил за фризьорката и тотално й бил шута. През това време около него започнала да се навърта и Надежда от Тризначките, за което подробно ви разказахме в един от миналите ни броеве.

Жененият любовник на Черната Златка преди време направи шокиращи признания. Гаджето на плеймейтката заяви, че няма никакво намерение да изостави любимата си, въпреки, че в продължение на 50 дни, Златка го правеше за смях с любовните си обяснения към Багата. Миро не се почувства засегнат нито от писмото, което Злати написа на Багата, нито от сълзите, които проля за самбиста, нито пък от факта, че брюнетката обяви пред цяла България, че настоящата й връзка няма бъдеще.

Многократно Златка сподели, че обича Миро и двамата многократно са си говорили за деца. Плеймейтката призна още, че малко преди да влезе за първи път в къщата на ВИП Брадър, Миро се разплакал й и споделил, че я обича. По-късно пък й написал SMS, на който тя все още не е отговорила.

От много дълго време се шушука в светските среди, че пък именно Слави Трифонов е дал пари, за да може Златка Димитрова да бъде избрана за Мис Плеймейт на България за 2009г. Двамата имали кратка афера, по време на която златното момиче се отблагодарило подобаващо на своя покровител. Златка ревниво пази тази тайна, която витае като слух от конкурса за момиче на Playboy. Тя отказва да я разкрие публично, но въпреки това хората от обкръжението й отдавна са наясно с пикантните подробности, съпътстващи авантюрата й с един от най-известните и властни мъже на България. Историята между Трифонов и красивата бургазлийка датирала още от времето, когато шоуменът подготвял риалити предаването си Бягство към победата.

По време на кастинга той срещнал случайно в един хотел Златето и нейната приятелка (и по-късно партньорка в състезанието) Диди, които работели там като хостеси. Слави бил пленен от едрогърдестата и нахакана бургазлийка и въпреки че хората от екипа му вече били подбрали участници в шоуто, той настоял да вземат в екипа и двете момичета. Какво се случило по-нататък се подразбира. Трифонов се проявил като джентълмен и продължил да лансира своята държанка. Той извадил тлъста пачка, за да може Златето да изпълни една от мечтите си - да стане Плеймейт на България. Не е ясно с колко пари се е изръсил Дългия, но се предполага, че титлата Мис Плеймейт струва 10 000 лв., което било нищо работа за г-н Трифонов.

През миналата година неизвестни откраднаха чисто новия джип БМВ на Златка и тя направи всичко възможно за това да разберат и на Марс. След като престоя няколко часа в полицията обаче стана ясно, че луксозният автомобил съвсем не е задигнат от джамбази, а е прибран от гаджето на известната хубавица Миро, който й го подари по случай рождения й ден. Двамата бяха скарани за известно време, след което се сдобриха и залюбиха повторно. БМВ – то било подарък от сърце, с който Мирослав искал да докаже на възлюбената си, че действително държи на нея.

Плеймейтката уж също започнала да доказва чувствата си, но по малко по–особен начин. Според познати на двойката, когато получила скъпия си подарък, Черната Златка не само, че не се почувствала задоволена, ами започнала да ламти за още повече. Ежедневно досаждала на щедрия Мирослав, като изисквала от него да и направи още по – големи подаръци, за да му бъде вярна. В списъка с желания фигурирали апартаменти в София и Бургас, където ужким искала да го посреща в домашна обстановка. Поставила изрично условие обаче, жилищата да са на нейно име. Непрекъснатите мрънкания на Златка Димитрова ядосали Мирослав и той всъщност решил да я накаже, като за известно време си вземе обратно колата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Няма коментари към тази новина !