Кои са най-заможните артисти в България?

28.10.2013 11:30 | Видян 6863 пъти

Кои са най-заможните артисти в България?

След огромния успех на класацията на най-заможните светски двойки, която публикувахме преди две седмици, в този брой на Супер 19’ по идея на колегите от хайлайфното шоу Студио ВИП на Нова телевизия и със съдействието на най-популярния сайт за индустрията на забавлението у нас slava.bg спретнахме нова ранглиста. Този път изброяваме най-богатите артисти в републиката.

Най-богат фамилно


Руши Видинлиев
Въпреки че е най-известен като певец, Руши Видинлиев е дипломиран актьор от престижен британски университет. Тази година Цветът на хамелеона, в който той играе главната роля на псевдошпионин, е официалното предложение на България за Оскар за чуждоезиков филм. Негова партньорка е манекенката Ирена Милянкова, популярна от участието си като Съни в хитовия тв сериал Под прикритие.

Руши вече има зад гърба си и други участия – игра любовник на Далида в международна копродукция със Сабрина Ферили в главната роля, а също и в Механикът с Долф Лундгрен.
Като актьор и продуцент Руши изкарва достатъчно пари, за да не разчита на родителите си. Но всеки от тях е доста крупен играч в бизнеса и децата му могат да разчитат на огромно фамилно богатство.

Майката на Руши е прочутата Лора Видинлиева. Дори само къщите им в Драгалевци, Кейптаун и Стреза на Лаго Маджоре в Италия струват колкото имането на всички родни звезди, взети заедно. Имат имоти и в далечна Америка – Ню Йорк и Маями. Според близки до семейството бизнесът, който контролира Лора е изчисляван на 9-цифрена сума. Баща му Метин, на когото дължи екзотичното си лично име, пък е фабрикант, който има интереси и в строителството. Според твърдения в пресата бил един от малкото търговци на недвижими имоти, чийто бизнес процъфтява въпреки кризата.

Робърт Дауни е №1 в света
Робърт Дауни оглави световната класация на Форбс за най-печелещи актьори. Списанието, което реди листите за всякакъв вид богаташи, изчисли годишните му доходи на 75 милиона долара. Той оставя с цели 15 милиона долара назад красавеца Чанинг Татум с неговите 60 млн. в зелено. Трети е Хю Джакман с нелошите 55 милиона гущера. Той преборва с „някакви си” 3 милиона долара друг як чичо – Марк Уолбърг. Най-силният мъж в Холивуд – Дуейн Джонсън, по известен като кечиста Скалата, е пети в класацията с 46 милиона долара, изкарани за последните 12 месеца.
Десетката се попълва от Лео Ди Каприо, Адам Сандлър, Том Круз, Дензъл Уошингтън и Лиам Нийсън. Брад Пит е бил в отпуска по бащинство и не влиза в подреждането на отличниците по изкарани кинти.


продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мика Стоичкова е бременна

ика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков....

Стрелба в кв. Модерно предградие:...

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“, съобщи...

Няма коментари към тази новина !