Джаред: Стойко и Станка ще са на финал

14.10.2013 17:21 | Видян 2944 пъти

Джаред: Стойко и Станка ще са на финал

Зетят на Мира Радева - американецът Джаред напусна къщата на ВИП Брадър. Той получи най-малко подкрепа от зрителите за оставане в риалитито. Така семейството на Мира в Къщата намаля с още един член, след като при предишните елиминации си замина мъжът с когото тя живее - Иво. В играта Радева продължава участие заедно с дъщеря си Ани.  Въпреки призивите на тъщата Мира да изгонят нея, вместо Джаред, публиката явно реши, че американецът й е най-скучен.

Защо реши да участваш във ВИП Брадър 2013?

Заради предизвикателството и страхотното изживяване. Също така и участието ми е вид реклама за музиката, която правя.

Как се чувстваше като част от Къщата?

Много добре, хората бяха много мили. Имаше много забавни моменти и мисии, на които искрено се забавлявах. Случки като тази, в която всички се оказаха облечени като мечки, ме караха искрено да се смея.

Какво мислиш за българските ВИП личности?

Харесвам ги, показаха подходящо поведение. Най-вече ги харесвам като хора, защото именно, като такива ги видях в Къщата, с техните положителни и отрицателни черти. Смятам, обаче, че видях повече от силните им страни.

Успя ли вътре да създадеш приятелства?

Харесвам много Мишо – той е много приятен човек. Други изключително симпатични хора са Стойко, Станка и Тервел. Те се забавляват през цялото време, а шегите на Стойко са уникални. Той винаги е в добро настроение и е един наистина страхотно положителен човек.

Ще се справи ли Ани лесно без теб?

Мисля, че да, а и ще има възможност да покаже своята друга страна. Ани е един изключително жив и общителен човек, който винаги измисля интересни неща. Ще се радвам да се забавлява в Къщата, защото разбрах, че е плакала след моето излизане.

Съквартирантите бяха ли достатъчно толерантни към теб, ти все пак си американец?

Да, смятам, че съквартирантите и българите като цяло, са толерантни към чужденците. Изключително силно впечатление ми направи владеенето на английски език тук. Вие учите английския от деца и то на едно много добро ниво. При нас не е така с чуждите езици, за съжаление.

Успя ли да се сближиш с Мира и Иво, като част от семейството на Ани?

Имах възможност да се сближа с тях и особено с Мира. Харесвам ги много. Сега ще имам възможност да прекарам повече време с Иво, както и с брата на Ани – Мишо.

Кой има най-големи шансове да спечели надпреварата?

Мисля си, че ще бъдат Стойко, Станка и може би шансове има и Лияна.

Кой момент от престоя си ще запомниш?

Моментите са много, но в момента се сещам за нещо, на което винаги ще се забавлявам искрено и това е гледката на Павел, облечен като фея.

Една от последните ти мисии бе да бъдеш фермер. Трудна или забавна беше?

Първоначално се притеснявах, че ще бъде много трудно, но всъщност се оказа една много забавна мисия. Хората бяха много мили и особено възрастния човек, който все се опитваше да ми обясни на български какво да правя.

В Къщата успя да се докоснеш до българския начин на живот. Какви са впечатленията ти?

Харесаха ми, определено са различни от Америка. Например, при вас има сирене почти във всичко, също така и кисело мляко. Знам, че българите са много известни с киселото мляко.

Как се запознахте с Ани?

Запознахме се в Университета и по-специално в университетския автобус. Заговорихме се, тя ми каза, че си търси китарист. На този етап не започнахме работа, но аз я поканих на среща. Помня, че на една от първите ни срещи отидохме на плажа и се смяхме до 5:30 сутринта. Веднъж, когато я взимах, видях Мира и Иво, които бяха на гости, но те не ме забелязаха. Така че аз ги познавам от по-рано.

Какво те плени у нея като жена?

Обичам Ани, защото е много естествена. Тя е изключително емоционална, дори понякога прекалено емоционална. По принцип е душата на компанията и се надявам да покаже това във ВИП Брадър. Мисля си, че е притеснена, защото влиза като дъщерята на известен човек.

Мислил си да живеете  в България. С музика ли искаш да се занимаваш?

Определено искам да остана и то за дълъг период, може би 3-4 години. Искам да се занимавам с музика, да записвам и евентуално да преподавам музика. Искам да пътувам из България, защото знам, че имате много красива държава.


Как ще прекараш времето навън?

Ще се обадя на продуцента ми, който е българин, за да започнем да работим, ще разгледам София и ще се опитам да опозная хората и начина на живот в България.

Как протича обикновено денят ти?

Ставам, медитирам, свиря на китара, ходя на спортувам.

Опиши се с няколко думи:

Забавен, авантюристичен, креативен, артистичен, атлетичен.

Какво не знаят хората за теб?

Че съм израстнал в много малък град.

Най-добрите думи, които са казвали за теб?

Обичам те.

Кои са най-добрите ти приятели?

Честни, земни, истински хора. Такива, които приличат на мен.

С какво се гордееш?

С баща ми и майка ми, и начинът, по който са ме отгледали.

Ако можеше да върнеш времето назад какво би променил?

Нищо.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Да ходя на плаж.

Кой е най-запомнящият се миг в живота ти?

Твърде много са и ми е трудно да избера един.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Везенков ще съжалява, НБА е друга...

Министърът на младежта и спорта в служебното...

Селена Гомес показа пищна гръд, а...

Селена Гомес сподели някои от най-расовите си снимки до...

Няма коментари към тази новина !