Павел Чернев: В Къщата успях да кажа истината за себе си

25.10.2013 17:47 | Видян 4047 пъти

Павел Чернев: В Къщата успях да кажа истината за себе си

Политикът Павел Чернев е поредният напуснал Къщата на ВИП Брадър. Той събра най-ниска зрителска подкрепа и затова прекрати участието си в риалитито. На последните елиминации се яви в конкуренция с Йоана, Ирина Флорин, Ваня Червенкова и бившата марионетка Пламен Медаров. Веднага след като стана ясно, че Павел е поредният, който си тръгва, фолк певицата Лияна призна, че се чувства ужасно от новината. Очите й се насълзиха и тя не успя да скрие емоциите си. Минути по-късно се разплака. За Лияна Павел каза, че е много мило момиче и най-важното било тя да е добре. От всички в къщата само Пламен нямало да му липсва, защото е шпионин.

Защо решихте да участвате във ВИП Брадър?
Защото дръзнах. Конструиран съм да отида там, откъдето всички бягат.

Съжалявате ли, че не стигнахте до финала?
Аз не бях човек, който трябваше да спечели този формат. Не мога да се състезавам с шампиони и красавци, но най-голямата ми печалба бе, че успях да кажа истината за себе си. Аз бях себе си. Близките ми хора често са се чудили защо върху мен се лее такава помия. Казвали са ми: Ти си съвсем друг човек.

Защо политиците рядко влизат в подобни предавания?

Винаги съм бил нестандартен политик. Не съм се изживявал много в тази роля. Обичам предизвикателствата. Никой политик не се е осмелил да направи това освен Емил Кошлуков и то само до вратата на Къщата. Кой политик ще позволи да му снимат долните гащи ? Кой политик ще си позволи да го видят какъв тулуп е всъщност, или какво мрънкало е, и ще се осмели да не е с щаба си от пиари и социолози? Почти няма такъв.

Защо според вас Биг Брадър е феномен по целия свят?
Този формат казва истината за всеки. Той е негов съдник. Аз дръзнах и излязох срещу огледалото. Това всъщност е и моят девиз.

Какво научихте от участието си?

За себе си научих, че не съм чак такова разочарование, каквото предполагах. Бих участвал отново, но с някаква определена цел. Сега хората видяха, че не съм кой знае какъв спортист, че добре готвя лук и картофи в кухнята и от време на време съм скандалджия. Трябва да изчакам няколко години, за да се доразвия. По принцип във всяко общество си има ВИП прослойка и важни персони, които излъчва или само си създава. В Къщата единодушно решихме, че ние не сме ВИП. За мен единствените такива са Станка Златева и Тервел Пулев.

Къде е по-хубаво в Къщата или в Народното събрание?
Най-много ми хареса на снимките на филма Мисия Лондон в Лондон и след това на снимки в Кавказките планини, които бяха в Нагорни Карабах. Не искам да си спомням за Народното събрание. Разбрах едно - ако искаш да имаш приятел, намери си куче. Затова Еделвайс дойде с куче. Другото, поради което не харесвам Народното събрание е, че и там камерите те дебнат навсякъде и чакат да те заснемат пред цяла България – например да си бръкнеш в носа и това да бъде излъчено. Както във ВИП Брадър, така и в Народното събрание се оформят партийни картели, групировки и лобита, така че сходството между двете е 99%.

Кои бяха най-истинските съквартиранти?
Станка бе най-истинска и натурална. Мишо е човек, който си казва, каквото мисли. Тервел също е обективен.

Кой най-много Ви дразнеше в Къщата?
Исках да разбия фасона на Пламен. Показах му отношението си, но имаше още. И все пак, колкото и да съм искал да му нацепя муцуната, толкова страдах, когато беше в трудна ситуация. Като си тръгвах и той каза: „Павка, признавам, че като съм бил зле, си бил на моя страна”. Аз съм винаги на страната на по-слабия и потиснатия, на онеправдания. Иначе не го одобрявам като човек, тъй като е шпионин и подлец.



продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !