Павел Чернев хлътна по Лияна

03.10.2013 16:15 | Видян 2824 пъти

Павел Чернев хлътна по Лияна

Нов любовен триъгълник се заформя в Къщата на "ВИП Брадър" и Лияна пак играе главна роля в него. След като завъртя главите на Тервел Пулев и Мариян Кюрпанов, сега изкусителната фолкдива е напът да влуди и Павел Чернев, пише Галерия.

Той постоянно търси близостта на изпълнителката. Тя пък винаги откликва на поривите му. Двамата даже вече са си измислили галени имена. Павел я нарича "сърничка", а фолкпевицата се обръща към него със сладникавото "Павка". Освен това не спира да му обяснява колко се нуждае от подкрепата му. Успокоявала се веднага, щом го гушнела.

Лияна може и да приема като приятел Павел, но има реален риск той да се заблуди и да започне да възприема другояче нежностите й, опасяват се приятелите му. Фолкдивата обаче не е единствената жена в Къщата, която може да размекне политика. Йоана ѝ е най-сериозната съперница. Тя има значителна преднина в завладяването на сърцето на Чернев. Това разкри самият той пред Мира Радева.

Павел Чернев Лияна "С Йоана сме расли в един квартал. И преди 15 години бях много влюбен в нея", обясни Павел и разказва случка от общото им минало. Йоана имала връзка с Орлин Павлов, което много дразнело Чернев. Толкова, че веднъж изпаднал в дива ярост и едва не катастрофирал.

"Закарах Йоана до тях. Обаче не смеех да я пипна, щото си има приятел, а Орлинчо е слънчице! След като я закарах обаче, от яд минах с колата през едни ями и я потроших", сподели Чернев. Той разказа още, че заради Йоана бил готов, да убие човек. Навремето певицата имала инцидент в заведение. Щом разбрал кой е виновникът за сълзите й, Павел се втурнал да търси отмъщение. Добре, че въпросният злосторник по някаква щастлива случайност избегнал схватката. "Иначе бях готов", завърши Павел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !