Елен Колева все още страда по Александър

23.10.2013 11:15 | Видян 2486 пъти

Елен Колева все още страда по Александър

Актрисата Елен Колева все още няма мъж до себе си, защото страда заради последната си любов Александър Найденов. „Истината е, че сърцето ми все още е наранено от Александър. Хората си мислеха, че съм с него заради парите. Но не беше така. Той е мъжът, когото съм обичала най-силно", признава Елен пред Love&Style. С него вече се чуват и всеки се е извинил на другия, а след време могат да станат и приятели.

Сашо Найденов, известен като майонезения бос, е много по-възрастен от Елен, но с него тя имаше дълга и бурна връзка. Освен за него, актрисата разказа пред изданието повече и за втория си баща. Тя остава без баща, когато е на четири, защото татко й умира от рядка болест на кръвта.

И макар че тя няма много спомени за него, признава, че прилича на него. По-късно майка й се обвързва с актьора Любомир Бояджиев, който става втори баща на Елен. "Още от първия миг го харесах, защото той е добър човек и аз, като всяко дете, съм го усетила. Като малка го наричах чичак. Донякъде на него се дължи и желанието й да се захване с актьорската професия“, разказва Елен.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !