Елен Колева проговори за втория си баща

22.10.2013 16:00 | Видян 2100 пъти

Елен Колева проговори за втория си баща

Актрисата Елен Колева остава без баща едва на четири години. Татко й умира от рядка болест на кръвта. Въпреки че не пази много спомени, тя много прилича на него. По-късно тази липса на баща запълва в живота й човекът до нейната майка – актьорът Любомир Бояджиев. Това споделя самата тя пред списание “LOVE style”.

“Още от първия миг го харесах, защото той е добър човек и аз, като всяко дете, съм го усетила. Като малка го наричах “чичак”. Той никога не е бил женен за майка ми и не е претендирал да ми е баща. Появи се в нашия живот, когато аз бях на девет години. Донякъде е запълвал тази липса, давал ми е обич и грижи по своему”, разказва Елен.

Желанието й да стане актриса също донякъде е повлияно от Любомир. “Аз съм отраснала в тази среда. Той ме взимаше и водеше на репетиции. Аз съм на сцената от четиригодишна”, обяснява Колева.

В момента тя няма мъж до себе си. “Истината е, че сърцето ми все още е наранено от Александър. Хората си мислеха, че съм с него заради парите. Не, не беше така. Той беше мъжът, когото съм обичала най-силно”, признава Елен. С него вече се чуват и всеки се е извинил на другия, а след време могат да станат и приятели.

Александър Найденов, известен като майонезения бос, който е много по-възрастен от Елен, имаше с нея дълга и бурна връзка. През това време излизаха различни слухове за връзки на актрисата с други мъже, които допълнително усложняваха отношенията им.

Бизнесменът пък се оказал много ревнив и след няколко раздели и събирания миналата година те окончателно прекратиха връзката си. Оттогава различни клюки сватосват Елен с нейни колеги. Но тя по-скоро изглежда като човек, който си отдъхва след дългата връзка и се радва на свободата си.

Снимка: Lovestyle

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !