Елен Колева: Нямам личен живот

10.10.2013 12:00 | Видян 1965 пъти

Елен Колева: Нямам личен живот

Елен Колева, за която в последно време се говори повече за мъжете около нея, отколкото за актьорската й кариера, призна, че очаква нови предложения, пише blife.bg.

В момента няма нищо предвид, но се надява това скоро да се промени. Все пак е крайно време отново да демонстрира способностите си на Малкия екран, защото скоро не сме я виждали в телевизионна поредица.

"Починах си след Dancing Stars. Лятото ми беше много хубаво, вълнуващо, забавно, приятно. Сега започвам отново едно представление с Яна Маринова и Деси Бакърджиева и ще обикаляме българските театри. Освен това чакам да започнем и нов театрален проект", разказа тя пред камерата на BLife.

Можем да я гледаме в "Престъпление на сърцето", където с Яна и Деси играят три сестри.

В пиесата, която в София ще се играе в "Сълза и смях", се включва още едно лице, познато от телевизионен сериал - Тони Минасян. Жанрът на постановката е нещо между драма и комедия. По този повод Елен признава, че не може да избере между забавните и по-сериозните сюжети.

"Не мога да кажа дали в драмата, или в комедията се чувствам по-добре, защото и двете са поприща, в които искам да се изявя. Като цяло искам да натрупам опит, защото все още съм актриса, която няма достатъчно опит. Бих играла различни неща - всичко, което е интересно и провокативно за мен", обяснява още тя.

По отношение на личния й живот добре осъзнава, че това е тема, която прекалено много занимава както жълтите медии, така и зрителите. За нея това е една изчерпана тема, просто защото в последно време няма личен живот.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !