Македонците бесни на Цеца

21.10.2013 11:45 | Видян 6291 пъти

Македонците бесни на Цеца

Сръбската звезда Цеца Величкович си навлече гнева на македонската общественост, след като навръх годишнината от смъртта на Тоше Проески, на страницата й във Фейсбук се появиха снимки от погребението на певеца, на който е и тя. Медиите в родината на Тоше осъдиха постъпката на певицата и я обвиниха, че си прави пиар.

“Как може такава глупост на този ден? Цеца падна много ниско”, гръмнаха македонските вестници. По-късно публикацията от стената на вдовицата на Аркан изчезна. На 17 октомври се отбелязаха 6 години от смъртта на големия Тоше Проески, който през 2007-а загина нелепо в катастрофа в Хърватска. Колата му се удря първо в движещ се камион пред него, а след това в страничната мантинела.

Тоше е бил на седалката до шофьора (шофьор бил негов приятел, а на задната седалка е седяла мениджърката му) и е бил дълбоко заспал в момента на удара, така че не е усетил нищо. При удара си чупи трети шиен прешлен и загива на място. Властите все още разследват причините за катастрофата и най-вече тези, поради които не се е отворила въздушната възглавница пред него.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !