Виолета Марковска бойкотира родните сериали

18.10.2013 16:15 | Видян 2200 пъти

Виолета Марковска бойкотира родните сериали

Всички знаем, че телевизионните звезди обикновено подписват много обвързващи договори. Актрисата потвърди това, като отказа да робува на подобни ограничения. Виолета Марковска бойкотира телевизионните продукции заради обвързващите договори, пише Blife.

Става въпрос за това, че звездите са принудени да плащат огромни неустойки в случай на неспазване на някоя от клаузите. А според актрисата от драмата "Шивачки" това изобщо не било съобразено с българските стандарти и хонорарите, които се дават у нас.

"Престанете да предлагате тези безумни договори на артистите! Това е парадоксално - неустойките не са съобразени с хонорарите и нашия пазар! Еми няма да се съглася да робувам само и само да съм на екран! Има достатъчно такива, които са готови на всичко.

Има и такива, които и за 100 снимат....., но проблемът не е в парите, защото съм снимала и без пари, когато е с кауза и от любов към киното..... нооо те прекаляват.....", написа тя преди дни в социалната мрежа Facebook.

Вероятно точно по тази причина Марковска не е сред най-активните лица на Малкия екран, макар в началото на кариерата й всички да предричаха, че ще покорява върхове. Актрисата не пропусна да коментира и закъсненията на колегите си. Според нея това да си позволиш да не дойдеш навреме за снимки е все едно да забравиш да вземеш детето си от детска градина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Няма коментари към тази новина !