Петя поискала да напусне "Музикална академия"

18.10.2013 09:00 | Видян 1916 пъти

 Петя поискала да напусне

Петя Буюклиева сама поискала да си тръгне от „Музикална академия", научи Всеки ден. „Жената на всички времена" изпаднала в тежка депресия, когато разбрала, че изпълнението с плесницата й през устата на нейния съпруг е излъчено по телевизията.„Това преля чашата! Искам да си ходя!", отсякла певицата. И направо си стегнала багажа, убедена, че я правят на маймуна и я „позиционират" неправилно в риалитито.

Затова, когато станало ясно, че ще я номинират, се разбрала тайно с журито да не я спасява, а да я остави на елиминации с надеждата, че хората ще я изключат по каналния ред. Ако си беше тръгнала по собствено желание, щеше да изгуби хонорара, който й дават Иван и Андрей, за да издържа сина си в Германия. За отпадането й голяма заслуга има и нейният мъж Тони, който досега организираше масово изпращане на есемеси, за да я спаси от отпадане. След истеричния срив на жена си обаче, той преценил, че е най-добре тя да се прибере вкъщи, за да си почива и да лекува опънатите си нерви.

„Не ми е мястото при състезателите, аз трябва да съм ментор или жури", категорична беше Петя в Академията. Затова с кеф си подредила куфарите и напуснала, убедена, че изкуството й е твърде високо, за да бъде оценено от простоватия български народ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !