Милионер предложил на Нел 4 бона

16.10.2013 09:45 | Видян 2019 пъти

Милионер предложил на Нел 4 бона

Нел от “Музикална академия” работила като певица в стриптийз бар. Там тя получила неприлично предложение от известен български милионер, чието име не разкри. Това разказа самата тя в “Музикална академия”. “Аз работих в един стриптийз бар. От 12 до 1 часа пеех песни”, разказа тя пред останалите изпълнители. Била на 18, но заведението било елитно, затова родителите й позволили. Въпросният милионер дошъл една вечер и много я харесал, докато я гледал да пее. Сервитьорите й казали за това, но тя по принцип не ходела да се запознава с клиенти, пише Блиц.

“Предложи ми пари”, каза Нел. “Аз знам за от 3 (хиляди) нагоре”, репликира Петя Буюклиева, без да уточнява откъде знае.“Той е един от милионерите на България. Супер известен. Затова отидох да се запозная с него”, продължи Нел. Сервитьорите в заведението й казали, че той иска да се запознае с нея “като певица”. “Той каза, че много ме харесва как изглеждам, как пея”, каза още тя. Двамата си поговорили малко, “стана въпрос за участие, оставих си номера, което мисля, че е нормално”. Начинаещата певица си мислела, че може да получи покана да пее на някое фирмено парти.

След няколко месеца той й се обадил чрез друг човек. “Говорихме си някакви глупости, после пак стана въпрос за участие”. “Ще прескочим частта с участието”, казал милионерът и й предложил, ако тя взема по 1000 лв. на участие, той да й плати около 4000, за да я вземе на вечеря за 4-5 часа, след което да я изпрати и всеки да си отиде кой откъде е.

“Той е възрастен човек. Той не е на 30 години, а набая повече”, сподели Нел, която много се притеснила от предложението. “Знам кой е, знам какъв е, знам с какво се занимава”, добави тя. По думите й, нейните разбирания за нещата не й позволявали да се съгласи. “Помисли си, това не са малко пари”, казал й милионерът и й предложил да си помисли известно време. Дори й споделил, че любимият му композитор е Чайковски – да се подготви, за да има за какво да си говорят на вечерята.

“Има певици, които само вечерят. Пропускат частта с пеенето”, констатира Петя Буюклиева и дори заяви, че знае за певица от нейните среди, която само така прави и от време на време си иска пари за албуми и песни. Според Нел пък, не жанрът музика определя кой какъв е. Такива предложения се получавали както в попа, така и във фолка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !